TEMPUR petauspatja 80x200x7cm ETUSI 140e
  • TEMPUR petauspatja 80x200x7cm ETUSI 140e
695 €

TEMPUR petauspatja 80x200x7cm ETUSI 140e

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 28 heinäkuuta 12:44
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Huippukuntoinen TEMPUR petauspatja uudella päällisellä!

Koko 80x200x7cm (jämäkämpi vaahto 13)
Hinta 695e (norm. 835e)
Etusi 140e

TEMPUR Sijauspatja 7 on varma ja helppo valinta kun päivität petauspatjasi uuteen. Tämä jämäkkä vaihtoehto sopii sinulle, joka haluat patjalta mahdollisimman vahvaa tukea.

TEMPUR Sijauspatja 7 laitetaan minkä tahansa hyväkuntoisen patjan päälle. TEMPUR vähentää kehoon kohdistuvaa painetta ja parantaa nukkumisergonomiaa. Kun sinulle tulee ajankohtaiseksi vaihtaa sijauspatjaa noin 2-4 vuoden välein, vaihda se terveyttä edistävään Tempur petariin. TEMPUR sijauspatjan ainutlaatuinen yksilöllisesti muotoutuva materiaali vähentää kehoon kohdistuvaa painetta absorboimalla energiaa ja jakamalla vartalon painon tasaisemmin laajemmalle alueelle. Petauspatja mukautuu kehosi kaariin ja vähentää niska-, selkä- ja nivelongelmia, sekä ehkäisee levotonta liikehdintää yön aikana. TEMPUR materiaalin avoin solurakenne tuulettaa patjaa toisin kuin perusvaahtomuovit ja halvat viskoelastiset jäljitelmä-materiaalit, mikä tekee siitä erityisen hyvän materiaalin sijauspatjaan. Hyvä petauspatja yhdessä sopivan tyynyn kanssa ohjaa kehon oikeaan nukkuma-asentoon ja yöunestasi tulee häiriötöntä ja syvempää.

TEMPUR-materiaali on allergiavapaa, päälliset antibakteerisia ja pölypunkkisuojattuja. Petauspatjan päällinen on helposti irrotettavissa ja pestävissä 60 asteessa. Petauspatjalla on 15 vuoden lisätakuu.

Jäikö jokin mietityttämään sinua? Ota yhteyttä myymäläämme:
Tempur Brand Store Vantaa (Kauppakeskus Tikkuri, 2krs) 09 58 68 360 / vantaa@tempur.fi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja