KAUPPA
Alfanet

Kaupan kaikki ilmoitukset (207)

Hepolamminkatu 46
33720 Tampere
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut

Uusi Obh Nordica freshboost vakuumitehosekoitin
  • Uusi Obh Nordica freshboost vakuumitehosekoitin
  • Uusi Obh Nordica freshboost vakuumitehosekoitin
  • Uusi Obh Nordica freshboost vakuumitehosekoitin
  • Uusi Obh Nordica freshboost vakuumitehosekoitin
  • Uusi Obh Nordica freshboost vakuumitehosekoitin
  • Uusi Obh Nordica freshboost vakuumitehosekoitin
55 €

Uusi Obh Nordica freshboost vakuumitehosekoitin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 heinäkuuta 15:55
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Uusi laadukas tyhjiötehosekoitin.

https://www.kitchentime.fi/p/freshboost-vakuumitehosekoitin

Tehosekoittimen innovatiivinen tyhjiöintitoiminto takaa tasaisemman rakenteen, enemmän antioksidantteja, paremman maun ja säilyvyyden sekä hienomman värin!
Etsitkö tehokasta ja kompaktia vakuumiblenderiä, joka säilyttää kaikki ravinteet? Valintasi on siinä tapauksessa OBH Nordica Freshboost -vakuumitehosekoitin. Se on tehokas, pienikokoinen ja helppokäyttöinen tehosekoitin, jonka NutriKeep -vakumointitekniikka minimoi hapettumisen ennen sekoitusta.
Vakuumiblenderi poistaa ylimääräisen ilman pois tyhjiöpullosta automaattisen tyhjiöpumpun avulla ennen sekoituksen alkua ja estää raaka-aineiden hapettumista sekoituksen aikana. Se parantaa tuoreiden raaka-aineiden luonnollista makua. Alhaisemman hapettumisen ansiosta saadaan aikaan maukkaita smoothieita ja juomia, joiden värit ovat voimakkaampia ja niissä on vähemmän ilmakuplia sekä vaahtoa. Erityisesti C-, A- ja E-vitamiinit ovat alttiita hajoamiselle ilmassa. Tyhjiönti poistaa sekoituspullosta ilman, jolloin kuidut, vitamiinit ja antioksidantit säilyvät juomissa paremmin. Vakuumiblenderillä valmistetut juomat myös säilyvät tuoreempina ja raikkaampina pidempään.
Laitteessa on neljä pikavalintaohjelmaa, joilla saat juomiin vaihtelua nopeasti ja helposti:
BLEND (sekoitus): Tämä on 1 minuutin pikaohjelma, jolla teet näppärästi ja nopeasti suosikkismoothiesi tai -juomasekoituksesi.
VACUUM BLEND (tyhjiöinti/vakumointi ja sekoitus): Tämä pikaohjelma tyhjiöi ensin 50 sekuntia ja sekoittaa tämän jälkeen juomasekoituksen 1 minuutin ajan.
VACUUM (tyhjiöinti/vakumointi): 50 sekunnin tyhjiöintiohjelma, poistaa ilman sekoituspullosta ja jolla säilytetään aikaisemmin sekoitettujen juomien tuoreus.
PULSE/ICE CRUSH (sykäys/jäänmurskaus): Käytä tätä sykäysohjelmaa saavuttaaksesi haluttu lopputulos.
Voit myös käyttää Freshboost-vakuumiblenderiä normaalina tehosekoittimena ilman tyhjiötoimintoa milloin vaan. Freshboostin avulla nautit tervellisistä juomista kotona tai tien päällä. Mukana kaksi 600 ml:n take away -pulloa, joiden kansissa on juomanokat. Täydellinen valinta, kun haluat smoothiesi tai mehusi esim. mukaan töihin tai treeneihin. Mukana monipuolinen reseptikirja, jossa ohjeet terveellisiin smoothieisiin ja herkullisiin pirtelöihin.

Teho: 800 W.

Pienikokoinen ja tehokas 2 go -vakuumitehosekoitin.

4 pikavalintaohjelmaa.

Nelisiipinen sekoitusterä ruostumatonta terästä.

Mukana reseptikirja.

Täydellinen valinta, kun olet liikkeellä - mukana kaksi kannellista take away -pulloa.

Take away -pullot sekä kannet voidaan pestä astianpesukoneen ylätasolla ECO-ohjelmalla ja niitä on saatavissa myös varaosina.

Mitat: 15 cm (L) x 19 cm (S) x 36 cm (K).

Paino: 2,6 kg.

Johdon pituus: 1 m.

Hyödynnä tehosekoitinta ruokahävikin pienentämiseen
Tee pirtelö tai smoothie esimerkiksi tummuneesta banaanista. Mitä kypsempi banaani on, sitä maukkaampi juomasta tulee. Pakastemarjat, ruokahävikkiteemaan sopien vaikka edellisen vuoden, sopivat loistavasti banaanin seuraan. Hedelmäkorista saattaa löytyä myös muita ylikypsiä ja tummuneita hedelmiä, kuten avokadoja, nektariineja ja päärynöitä. Niitä ei suinkaan tarvitse heittää suoraan biojätteeseen, koska niistä saa terveellisen, raikkaan ja pehmeän makuisen smoothien. Sinun ei siis tarvitse täyttää kompostiasi hedelmäkorin tummuneilla yksilöillä, sillä voit hyötykäyttää ne tehosekoittimen avulla.
Huomaatko heittäväsi tuoreita yrttejä toistuvasti biojätteeseen? Tuoreet yrtit ovat loistava tapa maustaa ruoka, mutta niiden huono puoli on se, että ne kuihtuvat suhteellisen nopeasti. Nuupahtaneita yrttejä ei kannata heittää pois, vaan hyödyntää ne ruoanlaitossa. Yrteistä, öljystä ja mausteista syntyy tehosekoittimessa nopeasti kastike, jota voi käyttää ruokien maustamiseen tai erilaisten lihojen ja kasvisten marinointiin.
Voit myös surauttaa nahistuneet salaatit, vihannekset ja juurekset vihersmoothieen tai sosekeittoon. Hyvin usein ruoanlaittoon päätyvät vain ainesten parhaat palat, mutta tehosekoittimessa kasvikset voi hyödyntää kokonaan, kuten kuoret sekä pääty- ja reunapalat. Esimerkiksi hedelmien kuorissa on paljon vitamiineja ja antioksidantteja, jotka on järkevää käyttää ruoanlaitossa.
Myös kuivunut leipä elpyy hyötykäyttöön tehosekoittimessa. Valmista siitä korppujauhoja tai täyttävä välipala lisäämällä kuivahtanutta leipää smoothien sekaan.
Omaa ruokahävikkiä voi pienentää olemalla luova ja kokeilemalla uutta. OBH Nordica tarjoaa siihen monikäyttöisen, tehokkaan ja sopivan hintaisen tehosekoittimen
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja