Kootamo pocket bellows taskupalkeet 2-pack
  • Kootamo pocket bellows taskupalkeet 2-pack
  • Kootamo pocket bellows taskupalkeet 2-pack
  • Kootamo pocket bellows taskupalkeet 2-pack
  • Kootamo pocket bellows taskupalkeet 2-pack
13 €

Kootamo pocket bellows taskupalkeet 2-pack

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 heinäkuuta 15:10
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tällä yksinkertaisella työkalulla saat tulet syttymään niin märkänä kuin kuivana äärimmäisen helposti. Nimittäin, kun pitää saada hiipuva tai alkava tuli syttymään, on parempi antaa sille vähän happea! Kootamo Pocket Bellows Taskupalkeilla puhallat juuri sammuvaan tai alkavaan tuleen happea niin, että jopa itsepäisimmät ja märimmät puut syttyvät kuin tuosta noin! Teleskooppimekanismilla varustettu, ruostumattomasta teräksestä valmistettu putki on omiaan kun haluat saada tulet syttymään nopeasti.

Käytä sitä kotona takan sytytyksessä, ulkotulisijaan, risukeittimeen tai korkean paikan leirin notskiin ja kaikkiin mahdollisiin siltä väliltä. Pitkällä putkella puhallat kauempaa kuin normaalisti puhaltelisit, ei tarvitse tunkea naamaa savuihin tai hiilloksen lähelle. Kootamo Pocket Bellows - puhallettu on myös hyvin keskitetty - tuli ei voi olla syttymättä!

Teleskooppinen puhallusputki vie vain vähän tilaa, eikä paina juuri mitään. Se voi olla puuttuva linkki tulien teon ja nopeuden saralla - ota taskusta: vedä täyteen mittaan ja puhalla happea suoraan orastavaan hiillokseen. Kappas, kuin taikaiskusta, sinulla on tulta ja tappuraa! Hyvin yksinkertainen, mutta nerokas keksintö sopii kaikille eräjormille, bushcraft hommiin ja grillaajille! Ei enää vedet silmissä tulien puhaltelua, tällä hoidat hommat hetkessä ja saat tulet missä ikinä sitä käytätkään.

Tuote keskittää happea hyvin tarkasti ja helposti sinne, missä hiillos on. Ei mene hetkeäkään kuin savuttava takka, kiuas, risukeitin tai nuotio syttyy. Helppoa tulentekoa myös kosteilla polttopuilla. Menee hyvin pieneen tilaan, eikä paina juurikaan mitään - heitä reppuun, tulistelupussiin tai mökin hätävaraan jne.

Huomio: varoitus: älä vain puhaltelun lomassa imaise happea putken kautta takaisinpäin - kuumat palokaasut voivat polttaa pahemman kerran! Ota uusiohappi niin, että poistat putken suulta. Jatka tämän jälkeen puhaltelua jos tarvis vaatii.

Kootamo Pocket Bellows 2-Pack
Paketissa tulee 2kpl, anna toinen vaikka kaverille!
Pieni ja kevyt apuväline tulen sytyttämiseen
Puhalla hiillokseen eloa ja liekkiä helposti ja nopeasti
Keskitetty happi sytyttää varmasti
Toimii märillä puilla, kiukaissa, takoissa jne.
Nuotiot, tulisijat, risukeittimet jne.
Ruostumatonta terästä
Mitta kuljetuskunnossa: 153mm
Mitta avattuna: 680mm
Paino: 25g
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja