KAUPPA
Inari-Saariselkä Keskusvuokraamo Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

Saariseläntie 1
99830 Saariselkä
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
https://www.majoituskuukkeli.fi

-

Kuukkeli Apartments Suite - 2MH ja sauna

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 28 huhtikuuta 14:49
Kunto: Erinomainen
Osoite: Honkapolku 8 Vuodepaikkoja: 6
Pinta-ala: 53 m²
Lisätiedot
Saat nyt 10% alennuksen KESÄMAJOITUKSESTA varaamalla majoitusta nettisivujemme kautta: www.majoituskuukkeli.fi ja käyttämällä varauksessa alennuskoodia: Kuukkeli23. Etu on voimassa uusille varauksille ajalla 06.06.2023 - 31.08.2023. Varaus on tehtävä 30.6.3023 mennessä.

Apartments Kuukkeli Suite kahden makuuhuoneen huoneisto Saariselän keskeisimmälllä paikalla. Oma sisäänkäynti ulkoa huoneistoon. Saariselällä sijaitsevalta Kuukkeli Apartments Suitelta on 31 km Ivaloon. Majoituspaikassa on maksuton Wi-Fi, ja sen ulko-ovelta pääsee suoraan hiihtämään.

Kaikissa täysin varustetuissa majoitusyksiköissä on pyykinpesukone, taulu-tv, sohva, työpöytä ja takka. Käytettävissä on myös ruokailutila ja keittiö, jossa on astianpesukone, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Lisähintaan aamiainen. Kuukkeli Apartments Suitessa on sauna.

Paikan päällä on polkupyörävuokraamo ja suksisäilö. Lähialueella voi harrastaa mm. maastopyöräilyä,maastohiihtoa,laskettelua. Majoittuville sähköpyörien vuokraus edullisemmin. Lähin lentoasema on Ivalon lentoasema, jolle on 26 km:n matka. Kuukkeli Apartments Suite voi järjestää maksullisen lentokenttäkuljetuksen.

Reception ja Booking Center toimivat Kauppakeskus Kuukkelissa joka palvelee joka päivä klo 9-21. Meiltä saat majoitus-, ohjelma-, kuljetus-, ja ruoka-ja ravintolapalveluita. Lähes kaikki alueen ohjelmapalvelut on saatavissa kauttamme. Toimitamme tilauksesta myös Kuukkeli Supermarketin ja Ravintolamme aamiaiset ja ruoat majapaikkaanne. Asiakkaitamme palvelevat myös omat taksimme.Meiltä saat lentokenttä-kuljetukset Ivalon lentoasemalle. Kuljetuksen aikana saat tarvittaessa kaikenlaista infoa, kannamme matkalaukut ja annamme opastuksen majoituskohteen asioista. Meillä on ilmainen matkatavarasäilytys asiakkaillemme. Pyydämme ilmoittamaan tuloaikanne jotta voisimme palvella palvella paremmin.

Apartments Kuukkeli Suite huoneistot sijaitsevat Saariselän ydinkeskustassa kaikkien palveluiden lähellä. Kaikki huoneistot ovat viihtyisiä ja uudelleen kalustettu. Talossa on huoneistoja jossa on yksi tai kaksi makuuhuonetta. Kaikissa huoneistossa on keittiö, pesuhuone, sauna, takka, oma ilmastointi. Kaikkiin huoneistoihin voit ostaa myös hyvän aamiaisen ja puolihoidon Ravintola Kuukkeliin joka on 100 metrin päässä talosta. Ravintolassa buffet päivällinen, Lappi-annoksia, pizzoja ja hampurilaisia jne. Ravintola Kuukkelista myös noutoruokaa joka päivä klo 11-20.30. Vastaanotto on Saariselkä Booking Centerissä joka on Kauppakeskus Kuukkelissa on 150 metrin päässä talosta. Kuukkeli Club kortilla saat erilaisia etuja palveluistamme. Meiltä saat lähes kaikki Saariselän ohjelmapalvelut. taksi- ja lentokenttäkuljetukset. Matkan aikana saat kaikenlaista infoa, kannamme matkalaukut perille ja annamme opastusta huoneiston käytössä.Varausvahvistuksessa saat tarkempia tietoja Kuukkeli Club kortin eduista, ohjelmapalveluista ja kaikista tärkeistä asioista. Vuokraamme mm. maastopyöriä ja lumikenkiä. Yhteiskäytössä on lämmin suksien voiteluhuone. Bussipysäkki on Kauppakeskus Kuukkelin edessä. Henkilömme palvelevat Teitä koko loman ajan.

Tietoa lähialueesta

Saariselkä on Suomen Lapin pohjoisin ja vanha ja tunnettu matkailukeskus UKK kansallispuiston vieressä 250 km Napapiirin pohjoispuolella Norjan läheisyydessä. Talvi ja lumi ovat marraskuusta toukokuun alkuun.Koe ja näe kesällä yötön yö. Saariselälle on hyvät lentoyhteydet -Ivalon lentokenttä on vain 20 min ajomatkan päässä. Saariselällä on monipuoliset palvelut lähellä majapaikkaasi. Suomen pisin pulkkamäki, laskettelurinne, kylpylä, keilahalli, revontulien katselupaikka ja Saariselän tunturikappeli. Saariselän aktiviteetteihin kuuluvat revontuliretket, husky-ja porosafarit, moottorikelkka-safarit, kalastusmatkat, lumilautailu, patikointi kävellen ja maastopyöräily hyvillä reiteillä.Saariselällä on Suomen parhaat hiihtoladut ja tunturimaisemat. Tunnin ajomatkan päässä on saamelaiskylä Inari jonne teemme puolipäivä retkiä. Tutustumme Saamen museoon ja kesällä ja syksyllä teemme samalla kertaa risteilyn Inarinjärvelle. Kesällä retkiä kullanvaskaukseen ja kultamuseoon. Kokopäiväretki Norjaan läpi vuoden. Kauppakeskus Kuukkeli palvelee joka päivä klo 9-21 josta saat melkein kaikki mitä lomallasi tarvitset: supermarket,lapin herkut, kotileipomo, ravintola-take-away, tekstiilit, kodintavarat, lahjat.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla