GMP Reven 17" 5x120 ET34 KR72,6
  • GMP Reven 17" 5x120 ET34 KR72,6
595 €

GMP Reven 17" 5x120 ET34 KR72,6

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 lokakuuta 16:56
Rengastyyppi: - Leveys: -
Keskireiän halkaisija: - Profiili: -
Pulttijako: 5x120 Tuumakoko: 18"
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Myydään tarjoushintaan GMP Reven Black Diamond vanteet:

7.5x17"
5x120
ET34
KR72,6mm

Hintaan sisältyy alv. 24% sekä rahti. Tuotteet löytyvät suoraan omasta varastostamme, nämä toimitetaan normaalisti nopeasti jopa 1-2 arkipäivässä.

Tarvitsetko myös renkaita vanteille? Ota tällöin yhteyttä myyntiimme tai tutustu suoraan verkkokauppamme www.laatuvanne.fi laajaan valikoimaan, löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiin sopivat renkaat ja tottakai kilpailukykyisellä hintatasolla. Jos autossasi on myös TPMS-rengaspaineiden tarkkailujärjestelmä niin meiltä saat myös ostettua nämä pakettiin tarvittaessa, meillä on vuosien kokemus autojen TPMS-järjestelmistä ja niiden toiminnasta. Kulujen tasaamiseksi meillä on myös tarjolla rahoitusvaihtoehtoja.

Verkkokauppamme www.laatuvanne.fi palvelee teitä rengas- ja vannehaun, sekä tilauksien vastaanottamisen suhteen viikon jokaisena päivänä kellon ympäri, voit näin ollen tehdä tilauksen kellonajasta riippumatta juuri silloin kun se sinulle sopii. Voit tilata renkaat, vanteet tai vaikka koko rengas- ja vannepaketin asennettuna, sekä tasapainotettuna joko kotiin, työpaikallesi tai rengasliikkeeseen alle asennettavaksi oman mieltymyksesi mukaan. Lähetämme vuosittain tuhansia lähetyksiä ympäri Suomen, joten olemme luotettava kumppani rengas- ja vannetoimituksissa. Myös verkkokaupassamme on tarjolla rahoitusvaihtoehtoja kulujen tasaamiseksi useammalle kuukaudelle.