KAUPPA
HC GYM

Kaupan kaikki ilmoitukset (1033)

Urheilu ja ulkoilu, Kuntoilu ja fitness
http://www.hcgym.fi

VPLab BEAUTY PUHTAAT KOLLAGEENIPEPTIDIT
  • VPLab BEAUTY PUHTAAT KOLLAGEENIPEPTIDIT
16 €

VPLab BEAUTY PUHTAAT KOLLAGEENIPEPTIDIT

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 lokakuuta 22:45
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

----------

Beauty kollageenipeptidit parantavat ihoa, lisää ihon kimmoisuutta ja vähentää ryppyjen syvyyttä sekä vahvistaa kynsiä ja hiuksia.

Erityisesti optimoitu kauneuteen sisältäpäin.

Parantaa ihoa, lisää ihon kimmoisuutta.

Stimuloi ihosoluja tuottamaan enemmän kollageenia.

Vähentää hienoja viivoja, ryppyjä ja selluliittia.

Käyttösuositus :

Sekoita yksi kauha/mittalusikka (2,5 g) kerran päivässä kylmään juomaan tai veteen.

Beauty Collagen Peptideillä on vain yksi aineosa sisällä - 100% VERISOL®Hydrolysoitua kollageenia. Bioaktiiviset kollageenipeptidit®VERISOL® on erityisesti optimoitu kauneudenhoitosovelluksiin, parantamaan ihoa, lisäämään ihon kimmoisuutta ja vähentämään ryppyjen syvyyttä sekä vahvistamaan kynnet vain neljässä viikossa.

Kollageeni on yksi kehon tärkeimmistä proteiineista ja ihon tärkein rakenteellinen komponentti, ja se käsittää noin 80% sen kuivasta massasta. Keho tuottaa kollageenia luonnostaan, mutta se alkaa vähentyä ikääntyessä, noin 25-vuotiaana, aiheuttaen ihon ja kynsien ohuuden ja menettää kosteutta. Kollageenin tuotantoon vaikuttavat myös endogeeniset ja ympäristötekijät, kuten ultraviolettisäteily, hormonit ja ravitsemus.

Beauty Collagen Peptidit voivat vaikuttaa ihon kollageenimetaboliaan suoraan sisältä. Tämä toiminta estää kollageenin menetystä ihon kerroksista stimuloimalla ihosolujen uuden kollageenin tuotantoa. Tuloksena on lisääntynyt kollageenintuotanto jopa 65%, mikä johtaa täydellisempaan ihoon, hienojen viivojen ja ryppyjen vähentyneeseen ulkonäköön, parantuneeseen ihon kimmoisuuteen, vähentyneeseen selluliittia ja nopeampaan kynsien kasvuun ilman halkeamia.

Beauty Collagen Peptidit sulavat helposti ja imeytyvät elimistöön nopeasti. Tuote ei ole allerginen ja turvallinen sekä naisille että miehille; se ei sisällä sokeria ja rasvoja, keinotekoisia värejä, makeutusaineita, säilöntäaineita ja aromiaineita. Beauty Kollageenipeptidit liukenevat välittömästi mihin tahansa kylmään nesteeseen .

2 g annosta kohti sisältyy:

Verisol® hydrolysoitua kollageenia 2500 mg.

Pakkaus 150g.

Ravintolisä

Suositeltua päivittäistä annosta ei tule ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytä kuivassa ja viileässä.

Parasta ennen on merkitty pakkaukseen.