KAUPPA
International Hacienda Oy / IHonline.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

Uus-Nopontie 194
05620 Hyvinkää
Vapaa-aika ja harrastukset, Hevoset ja hevosurheilu
https://ihonline.fi

Photizo® valohoitolaitteet
  • Photizo® valohoitolaitteet
  • Photizo® valohoitolaitteet
  • Photizo® valohoitolaitteet
  • Photizo® valohoitolaitteet
  • Photizo® valohoitolaitteet
  • Photizo® valohoitolaitteet
348 €

Photizo® valohoitolaitteet

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 lokakuuta 15:44
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Photizo® LED-valohoito hyödyntää puna- ja infrapunavalon parantavaa voimaa tietyillä aallonpituuksilla ja taajuuksilla. Se kiihdyttää paranemista aktivoimalla kehon omaa kipua poistavaa ja rentouttavaa 'lääkitystä'. Photizo® lisää verenvirtausta hoidettavalla alueella ja se mahdollistaa kaikkien kuonaineiden poistumista alueelta nopeasti.

Photizo® Home Care -laitteet ovat puna- ja infrapunavaloa välittäviä LED-valolaitteita, joiden valo tunkeutuu ihoon energian tuotannon ja muiden metabolisten prosessien stimuloimiseksi kohdealueilla. Infrapunavalo on yksi ainoista fyysisistä hoidoista, jotka toimivat parantavan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Photizo® on lääkinnäillisten laitteiden kategoriassa CE-hyväksytty laite.

Photizo® nopeuttaa paranemisen vaiheita, lievittää kipua, turvotusta ja tulehdusta, vähentää lihaskramppeja ja -jumeja ja lisää verenkiertoa voimakkaasti. Se kasvattaa veri- ja imusolun kokoa ja stimuloi immuunijärjestelmää, joka puolestaan varmistaa, että kuona-aineet poistuvat. Se puhdistaa ja parantaa hapen virtausta sekä ravinto- ja lääkeaineiden vaikutusta hoidetulla alueella.

Pain Relief - Krooniseen kipuun
Sport - Urheilijoille, paljon liikkuville, jokaiseen kotiin
Blush - Ihon hoitoon
Vetcare - Kaikille eläimille

Valitse oma Photizosi www.photizo.fi

Hakusanat: Ratsastus, urheilu, urheilijat, liikunta, kuntoilu, valohoito, valohoito iholle, ihon valohoito, kasvojen valohoito, valohoito kotona, haavojen valohoito, ihonhoito valolla, led valohoito, led-valohoito, valohoito kasvoille, valohoitolaite, laser, turvallinen valohoito, lihakset, kivut, kipu, särky, nivelet,infrapunavalo, infrapuna, hoitolaite, hoida kotona, hoida itseäsi kotona, kotikäyttöön valohoitolaite