KAUPPA
Taaperotarvike

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

00980 Helsinki
Koti ja asuminen, Lastentarvikkeet ja lelut
https://www.facebook.com/taaperotarvike/

Bugaboo
  • Bugaboo
  • Bugaboo
-

Bugaboo

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 19 syyskuuta 15:11
Kunto: -
Lisätiedot
Taaperotarvikkeella on nyt myös vaunujen vuokrauspalvelu! Etsitkö uusia rattaita, mutta et tiedä vielä mitkä olisi teille sopivat? Entä oletko lähdössä ulkomaille ja tarvitset matkaasi huippumerkin matkarattaat mutta yhden matkan takia ei kannata ostaa uusia? Ei hätää, me autamme sinua! Vuokralle meiltä saatavilla babyzen yoyo2 6+ matkarattaat, jotka menevät lentokoneen matkustamoon, sekä bugaboon ant matkarattaat hieman eri ominaisuuksilla!

Oletko tulossa kenties pidemmältä Helsingin reissulle mutta tuplarattaasi ei mahdu autoon? Vuokralle tarjotaan myös bugaboon donkey3 duo rattaat jolla voit parhaimmillaan kyyditä kolmea lasta samanaikaisesti. Samoin vuokrattavana bugaboo buffalo laudalla tai ilman, sekä lisäosista kuten lämpöpussista tai esimerkiksi aurinkovarjosta voidaan neuvotella lisää. Vuokrauksesta teemme asiakkaan kanssa aina virallisen kirjallisen sopimuksen.

Toimitamme vaunuja uudenmaan alueelle tarpeen mukaan. Myös kuljetukset hotelleihin ja lentokentälle onnistuu. Kysy rohkeasti lisää!

Taaperotarvike on vuonna 2020 perustettu käytettyjen lastentarvikkeiden ja vaunujen myyntiin erikoistunut yritys. Kaikki myymämme vaunut ja tarvikkeet ovat tarkoin valikoituja ja huollettuja. Taaperotarvike ostaa ja myy lastentarvikkeita huippumerkeiltä kuten bugaboo, stokke, britax&emmaljunga

Löydät meidät myös facebookista & instagramista nimellä taaperotarvike

Vuokrataan babyzen yoyo2, bugaboo ant, bugaboo donkey3 duo,bugaboo fox2, bugaboo buffalo, britax smile
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla