KAUPPA

UUDISKOHDE Pilar de Horadada upea golfkohde 3-4h+k

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: - Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Pilar de Horadada
Lisätiedot
Nämä uudet paritalot ovat todellinen golffaajan unelmakohde; ne sijaitsevat suoraan golf-kentällä! Huviloissa on valittavana kahden tai kolmen makuuhuoneen asuntoja, joissa kaikissa oma piha-alue sekä kattoterassi. Asuntojen hintaan sisältyvät niin lämmityksen kuin ilmastoinnin esiasennukset, kodinkoneet ja kaapistot sekä tuplalasitetut ikkunat. Yhtiössä on myös uima-allas asukkaiden käytössä.

- kahden makuuhuoneen asunnot 78m2 alkaen 195.900 euroa
- kolmen makuuhuoneen asunnot 90m2 alkaen 230.900 euroa

Kysy lisätietoja!
Tutustumismatka on mukava tapa lähteä tutustumaan Costa Blancan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! Tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Meillä sama henkilö palvelee sinua niin kotimaassa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme tukenasi tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet. Kaikki myynnissä olevat kohteet ovat omia toimeksiantojamme! Oma välittäjäsi on luonnollisesti apunasi myös kaupan jälkeen.

Järjestämme myös päivän kestäviä esittelykierroksia. Ota yhteyttä ja varaa omasi!
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla