KAUPPA
71 200 €

UUDISKOHDE Los Montesinos KT 2-3h+k

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: - Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Los Montesinos
Lisätiedot
Nämä uudet kerrostaloasunnot sijaitsevat viehättävässä Los Montesinoksen kylässä. Pääset osaksi perinteisen espanjalaiskylän elämää ja löydät kaikki tarvitsemasi palvelut kävelymatkan sisältä.

Asunnot ovat hyvin varusteltuja yhden tai kahden makuuhuoneen asuntoja, joissa kaikissa on mm ilmastoinnin ja lämmityksen esiasennus, tuplaikkunat, kodinkoneet ja laitteet sekä upotetut komerot. Talossa on hissi, ja asukkaiden käytössä yhteinen kattoterassi josta näkymät kuuluisille suolajärville.

Hinnat alkaen:
- yhden makuuhuoneen 58m2 asunto 71.200 euroa
- kahden makuuhuoneen 76m2 asunto 82.300 euroa

Kysy lisätietoja!
Tutustumismatka on mukava tapa lähteä tutustumaan Costa Blancan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! Tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Meillä sama henkilö palvelee sinua niin kotimaassa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme tukenasi tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet. Kaikki myynnissä olevat kohteet ovat omia toimeksiantojamme! Oma välittäjäsi on luonnollisesti apunasi myös kaupan jälkeen.

Järjestämme myös päivän kestäviä esittelykierroksia. Ota yhteyttä ja varaa omasi!
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla