KAUPPA
245 000 €

UUDISKOHDE Santa Pola 3-4h+k luksushuoneistot

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: - Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Santa Pola
Lisätiedot
Nämä korkealaatuiset huoneistot valmistuvat halutulle Gran Alacanten alueelle, lyhyen ajomatkan päähän lentokentästä ja Alicanten kaupungista, kävelymatkan päähän upeista kirkasvetisistä hiekkarannoista.

Huoneistoissa on käytetty vain parhaita ja laadukkaimpia materiaaleja ja työnjälki on hyvin viimeisteltyä. Jokaisessa asunnossa on joko piha, terassiparveke tai oma yksityinen kattoterassi. Lukuisia erilaisia pohjaratkaisuja saatavilla. Jokaisessa asunnossa on valmiina ilmastoinnin esiasennus, lattialämmitys, tuplaikkunat ja päämakuuhuoneessa oma en-suite kylpyhuone.

Yhtiön alueelle pääsevät vain asukkaat, ja heillä on käytössään vehreän uima-allasaluueen lisäksi myös lasten allas, poreallas, kuntosali ja alsten leikkialue sekä autotalli.

Hinnat alkaen:
- 2 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen 74m2 huoneisto 245.000 euroa
- 2 makuuhuoneen ja 1 kylpyhuoneen 61m2 huoneisto 285.000 euroa
- 3 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen 88m2 huoneisto 355.000 euroa

Kysy lisätietoja!
Tutustumismatka on mukava tapa lähteä tutustumaan Costa Blancan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! Tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Meillä sama henkilö palvelee sinua niin kotimaassa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme tukenasi tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet. Kaikki myynnissä olevat kohteet ovat omia toimeksiantojamme! Oma välittäjäsi on luonnollisesti apunasi myös kaupan jälkeen.

Järjestämme myös päivän kestäviä esittelykierroksia. Ota yhteyttä ja varaa omasi!
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla