Heikki Kallioniemi
Torin käyttäjä lokakuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Etelä-Pohjanmaa
Kuortane, Mäyry
  • Ilmainen sähköinen kauppasopimus
  • Auton tiedot täytetään Torin ilmoituksesta automaattisesti
  • Digitaalinen allekirjoitus
4 199€ 4 500€

Mitsubushi Celeste Coupe 1600 ST / 2.0

Ajoneuvotyyppi: Henkilöauto Ilmoitus jätetty: 13 marraskuuta 12:39
Vuosimalli: 1970 Ilmoitustyyppi: Myydään
Mittarilukema: - Auton sijainti: Kuortane
Vaihteisto: Manuaali Ajoneuvovero: -
Polttoaine: Bensiini Polttoainekulut: -
Rekisterinumero: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Huomioithan, että ajoneuvoverolaskuri on suuntaa-antava eikä välttämättä vastaa todellista arvoa. Todellisen ajoneuvoverotiedon voit saada ottamalla yhteyttä ilmoituksen jättäjään.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Lisätiedot
Nyt myynnissä harvinainen, täydessä ajokunnossa oleva, vastaava malli kuin 6/2019 Mobilisti-lehdessä esitelty Celeste.

Alunperin COLT CELESTE COUPE 1600 ST, väri kuparin metallihohto, Ruotsin tuonti 80-luvun lopussa, 1,6st tekniikka/paperit, vaihdettu ja otteella 2,0 rempattu Galantin moottori peltisarjalla ja 5-vaihteinen vaihteisto. Parina viime kesänä ajettu työmatkaa, katsastettu 19.8.2020, seuraava katsastus 19.8.2022 mennessä, nyt liikenteestä poistettuna.

Yhdet renkaat; hyvät 13" kesäpyörät mangelsseilla. Kori hyvä, ei tiedossa hitsattavaa, pintatöitä ja maalauksen vaatisi, jos hienomman haluaa. Jotain pientä huoltoa tämän ikäisessä varmasti ilmenee ennen seuraavaa katsastusta. Pari kesää voi kuitenkin ajaa näinkin.

Kätevälle museointikelpoinen aihio, johon pitäisi löytyä lähes kaikki tarvittavat osat. Mukaan toinen paperillinen ikäisekseen terve kori (kuvassa trailerilla), josta voi rakentaa vaikka harrastevehkeen museoitavan rinnalle. Löytyy: luukut, lasit, alkuperäinen 4-v vaihteisto, 1,6 lohko, 1,6st tuplakaasarit/ilmanpuhdistin, 14" aluvanteet, sisustan osia paikoin kahdet ylimääräiset jne.. etupenkit lienee ainoat, joita joutuu verhoilun osalta korjaamaan, mutta siihenkin löytyy toisista penkeistä kangasta. Osien määrästä jotain suunta, että yhteen pitkään Sprinteriin ei kaikki kerralla sovi.

Soita ja kysele lisää ja voin tarvittaessa laittaa lisää kuvia ja muuta tietoa jos mielenkiinto herää.

Hinnasta ja kuljetuksesta voidaan neuvotella.

En ota vaihdossa mitään kulkuneuvoa, projekteja tarpeeksi ja jostain luovuttava, kun ei aika riitä kaikkeen. Ainoat mitä voi tyrkyttää on Ford Escort mk1 GT osat.

Yhteyttä soitoin tai tori-viestillä.

Hakusanoja: klassikko classic classikko museo muoseoitava historic takaveto
Tekniset tiedot
Vetotapa: Takaveto Korimalli: Coupe
Teho: 76 kW / 103 hv Väri: Punainen
Selvitä ilmaiseksi eri automalleista kootut katsastustilastot ja vikaraportit.
Katso maan kattavin autojen vikatietolista