KAUPPA
Vepsäläinen, Raisio

Kaupan kaikki ilmoitukset (283)

Kalustekatu 1 B
20320 Turku
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Dienne Lisbona vuodekulmasohva OVH 3725
  • Dienne Lisbona vuodekulmasohva OVH 3725
  • Dienne Lisbona vuodekulmasohva OVH 3725
  • Dienne Lisbona vuodekulmasohva OVH 3725
  • Dienne Lisbona vuodekulmasohva OVH 3725
1 900€ 2 600€

Dienne Lisbona vuodekulmasohva OVH 3725

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 tammikuuta 14:57
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
Diennen valmistama Lisbona vuodesohva divaanilla ja vuodevaatelaatikolla. Huomaa: patjan leveys riittää 1 nukkujalle.

Etelä-Italiasta, Altamurassa kotoisin oleva Dienne on päättänyt vastata haasteeseen, joka on vaivannut sisustajia kautta aikojen. Haasteena on löytää vuodesohva, jossa on hyvä nukkua ja samalla sohvan tulee myös näyttää hyvältä. Voit lopettaa etsimisen tähän.

Dienne Salotti aloitti toimintansa vuonna 2000 pehmeiden sänky- ja sohvamarkkinoiden sydämessä, Altamurassa. Diennen tavoitteena on taata asiakkaille parasta italialaista laatua ja parhaat, käytännölliset ratkaisut tyylistä tinkimättä.

Dienne on erikoistunut kehittämään laadukkaita vuodesohvia, joiden mekanismit ovat helppokäyttöisiä ja verhoilut huolettomia arjessa. Päälliset ovat tarvittaessa irrotettavat, mutta materiaali on helppohoitoista keinonahkaa.

Väri: 2PL/CL vaalea bees, keinonahka
Sävy ei ole tasavärinen vaan vaihtelee, katso kuva!

Patja: Vaahtomuovia, pinnassa memoryfoam

Kokonaisleveys 240cm
Divaaniosan pituus 160cm
Vuodeleveys 100cm !!
Nopea ja helppo levittää vuoteeksi

Myymälän mallikappale
Kuvassa olevat koristetyynyt (2kpl) sisältyvät hintaan.
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.