Aurinkosähkövoimala 600W/230V vapaa-ajanasunnolle
  • Aurinkosähkövoimala 600W/230V vapaa-ajanasunnolle
1 295 €

Aurinkosähkövoimala 600W/230V vapaa-ajanasunnolle

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 helmikuuta 17:03
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Perhe kasaan lapset mökille paketti jolla normaalien kodinkoneiden kuten jääkaappi mikro pölyimurin lisäksi toimivat viihde-elektroniikan laitteet kuten TV, DVD,peli- ja tietokoneet.

Paketti sisältää kaiken minka tarvitset, Aurinkopaneeleilla keräät auringon energian. Hybridi invertteri lataa akut muuttaa akkujännitteen normaaliksi 230V jännitteeksi ja jos akut tyhjenevät loppuun käynnistää se mahdollisen aggregaatin latamaan akkuja.

Nauti jatkuvasta ja luotettavasta virtalähteestä riippumatta siitä, onko verkko käytettävissä vai ei. Ecowatt-invettereiden tuottama energia ohjautuu älykkäästi eri teholähteistä. Käyttäjä voi määrittää kaikki parametrit: akkujen, aurinko- tai vaihtovirtalähteen (verkko tai generaattori) käyttöä. Jos aurinkopaneeleiden tuotto ei riitä kulutukseen, Ecowatt voi ottaa puuttuvan energian toisesta teholähteestä. Ecowatt-Invertteri tallentaa akkuihin aurinkoenergiaa myöhempää käyttöä varten illaksi ja yöksi. Suljetussa järjestelmässä Ecowatt voidaan kytkeä aggregaattiin, jolloin varmistetaan akkujen varaustila, jos ne ovat tyhjiä ja aurinkoenergian tuotanto on riittämätön.

Invertteri pystyy toimimaan useilla eri energialähteillä, kuten:

sähköverkko

aurinkopaneelit

aggregaatti

akku

Paketti sisältää kaiken mitä tarvitset:

2 kpl 285-300W aurinkopanneeli

1 kpl Ecowatt Hybridi invertterin 24V 3kW 50A

2 kpl Voltronic 150Ah AGM akkua

20m asennuskaapeli 2x6mm2

1 kpl akkujen välikaapeli 50cm 35mm2

1 kpl MC4 liittimet

1 kpl turvakytkin

1 kpl sulake