KAUPPA
Verkkokulta Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (23)

PL 58
00981
Koti ja asuminen, Asusteet ja kellot

Romukullan myynti
  • Romukullan myynti

Romukullan myynti

Tyyppi: Kellot ja korut, Ostetaan Ilmoitus jätetty: 6 syyskuuta 13:19
Lisätiedot
Romukullan myynti, etenkin romukullan myynti internetin ja postin välityksellä on yleistynyt. Nopea, helppo ja anonyymi tapa myydä romukultaa on saavuttanut suosiota viimeisten vuosien aikana. Siksi myös kullan ostajia on tullut paljon ja kannattaakin olla tarkkana mihin esineensä myy.

Nykyään ymmärretään paremmin kierrättää turhat korut pois jo pelkästään luonnon säästämisen vuoksi. Moni ei halua leimautua rahan tarpeessa olevaksi, jonka vuoksi esimerkiksi paikalliset kullanostajat ovat menettäneet suosiotaan. Fyysisessä ostotapahtumassa hinta määräytyy myös aina asiakkaan mukaan ja ostajalla on aina suuri etulyöntiasema myynnissä. Usein hinta jääkin alhaiseksi!

https://www.verkkokulta.fi

Romukullan myynnistä voi saada huikeita summia rahaa. Olemme suomen vanhin ja luotetuin kullan ostaja. Alan pioneerina pystymme takaamaan parasta hintaa aidosti kullasta, sillä kustannustehokkuutemme ja kokemuksemme on ylivoimaista! Katso alimmasta linkistä esimerkit aiheesta.

Hakusanat: kulta, kultakoru, koru, mitali, hammaskulta, kultakolikko, kolikko, riipus, rannekoru, rannerengas, sormus, romukulta, kullan myynti, kulta myy, kultaharkko, vihkisormus, kihlasormus, timattisormus, kultaketju
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla