KAUPPA
Verkkokulta Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (19)

PL 58
00981
Koti ja asuminen, Asusteet ja kellot

Myy kultaa
  • Myy kultaa

Myy kultaa

Tyyppi: Kellot ja korut, Ostetaan Ilmoitus jätetty: 6 heinäkuuta 20:27
Lisätiedot
Kulta on erittäin arvokasta. Jo muutama gramma kultaa on arvoiltaan satoja euroja! Kuinka paljon sinulla on kultaa laatikkosi pohjalla? Saatat yllättyä, kuinka paljon pääomaa on sidottuna mahdollisesti hyödyttömiin esineisiin.

https://www.verkkokulta.fi/

Maksumme perustuu aina kullan hintaan, kullan määrään ja kultapitoisuuteen. Olemme maksaneet tyytyväisille asiakkaillemme jo yli 7,5 miljoonaa euroa tähän päivään mennessä! Olemme kehittäneet toimintatapojamme 10 vuoden ajan siten, että olemme aidosti kustannustehokkain palveluntarjoaja, jonka vuoksi pystymme maksamaan muita paremmin. Asetamme palvelumme laadun ja maksettavan kauppasumman niin korkealle, että mikäli et ole tyytyväinen palveluumme tai saamaasi kauppasummaan, niin lähetämme kultaesineesi takaisin sinulle täysin veloituksetta.

Löysitkö paremman hinnan joltain kilpailijaltamme? Loistavaa! Tämä tarkoittaa enemmän rahaa sinulle, sillä maksamme erotuksen + 0,5/gramma tilillesi hintatakuumme turvin.

Hakusanat: kulta, kultakoru, koru, mitali, hammaskulta, kultakolikko, kolikko, riipus, rannekoru, rannerengas, sormus, romukulta, kullan myynti, kulta myy, kultaharkko, vihkisormus, kihlasormus, timattisormus, kultaketju