Sara
Torin käyttäjä heinäkuusta 2020
Etelä-Pohjanmaa
Kauhajoki, Kauhajoki Keskus
17v eestinhevostamma
  • 17v eestinhevostamma
  • 17v eestinhevostamma
3 500 €

17v eestinhevostamma

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 3 maaliskuuta 13:36
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen.
Lue lisää
Lisätiedot
Loppuelämän kotia etsii 17-vuotias eestinhevostamma, joka on säkäkorkeudeltaan noin 144 cm. Luonteeltaan tamma on todella kiltti, mutta herkkä. Herkkyytensä vuoksi ei sovellu lapsille eikä ensihevoseksi. Tamma myydään ainoastaan osaaviin käsiin yhden ihmisen hevoseksi. Jännittyy ja säikkyy helposti, minkä vuoksi vaatii rauhallisen ja määrätietoisen ihmisen, joka ymmärtää herkän hevosen sielunelämää. Ei luota helposti ihmisiin.

Ratsastaessa ei osaa kummempia, ja tällä hetkellä tammalla ei ratsasteta ylipainon sekä selkäännousuongelmien takia. Tammalla ei ole todennäköisesti koskaan ajettu eikä ohjasajettu.

Oikean ihmisen käsissä tästä voisi saada ihanan harrastehevosen ja itselleen parhaan ystävän, kunhan muistaa edetä koulutuksessa kärsivällisesti hevosen ehdoilla ja hevosta kuunnellen.

Tamma ei välitä hälinästä, minkä vuoksi soveltuisi parhaiten pienelle tallille. Todennäköisesti viihtyisi parhaiten pihatossa, mutta pärjää myös tallissa. Voi tarhata sekä yksin että kaverin kanssa, mutta yksin tarhatessaan selkeästi kaipaa tarhakaveria. Ei ole läheisriippuvainen.

Tamma on kengätön ja kuolaimeton. Hoitaessa on kiltti, mutta silloinkin saattaa säikkyä ympäriltä kuuluvia ääniä. Vuolussa on haasteita, mutta kun edetään rauhassa ja hevosen ehdoilla, vuolukin onnistuu. Myös lastauksessa on omat haasteensa. Hevonen on tiettävästi terve.

Tamma on asunut suurimman osan elämästään Virossa vaellustallilla, jossa on tietojeni mukaan toiminut vaellus- ja siitoshevosena. Virossa ollessaan on saanut seitsemän varsaa. Tuotu Suomeen lokakuussa 2018, ja omistuksessani ollut marraskuusta 2018 lähtien.

Hevosen mukana tulee varusteita (mm. kapsoni, bootsit, muutama loimi ja riimu), jotka sisältyvät hintaan.

Uusi koti valitaan tarkoin.

Mikäli kiinnostuit, ota minuun yhteyttä ja kerro itsestäsi sekä millaisen kodin olisit valmis tarjoamaan hevoselleni. Jos mieleesi heräsi jokin kysymys tai haluat saada lisätietoja, älä epäröi kysyä.

Yhteydenotot tori.fi-viestillä tai whatsapp-viestillä numeroon 0404806764.

Hevonen asuu Kurikassa