KAUPPA
Kuntokauppa.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (22)

Kohmankaari 3
33310 Tampere
Vapaa-aika ja harrastukset, Polkupyörät ja pyöräily
http://www.kuntokauppa.fi

FitNord Rumble 500 Sähköfatbike (690Wh tehoakku)
  • FitNord Rumble 500 Sähköfatbike (690Wh tehoakku)
  • FitNord Rumble 500 Sähköfatbike (690Wh tehoakku)
  • FitNord Rumble 500 Sähköfatbike (690Wh tehoakku)
  • FitNord Rumble 500 Sähköfatbike (690Wh tehoakku)
  • FitNord Rumble 500 Sähköfatbike (690Wh tehoakku)
2 699 €

FitNord Rumble 500 Sähköfatbike (690Wh tehoakku)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 huhtikuuta 11:37
Tuumakoko: 26"
Lisätiedot
Erä FitNord Rumble 500 Sähköfatbikeja alennuksessa 2699e (Norm. 2999e)

Katso tarkemmat tiedot ja tilaa:
https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-rumble-500-sahkofatbike?tr

FitNord Rumble 500 on Suomessa laatukomponenteista koottu sähköfatbike, joka ei jätä pulaan pahimmissakaan olosuhteissa. Rumble 500 on tehty kulkemaan niin metsäteillä, poluilla, lumihangessa, hiekassa, mudassa kuin asvaltillakin. 26 x 4.0 tuumaiset renkaat antavat järkyttävän määrän pitoa ja erittäin voimakasvääntöinen 80 Nm keskimoottori momenttitunnistuksella avustaa niin vauhdikkaissa mäkinousuissa kuin hitaassa möyrimisessä. FitNord Rumble 500 on omiaan myös pitkille pyöräretkille, sillä runkoon upotetusta 690 Wh akusta riittää virtaa jopa 160 km:n matkalle. Tyylikkään rouhea Rumble 500 on pätevä kulkuväline myös työmatkoille ja kaupunkikäyttöön. FitNord Rumble 500 on todellinen monikäyttösähköpyörä vaativaankin makuun.

Suomessa koottu laadukkaista komponenteista
Voimakas 80 Nm keskimoottori momenttitunnistimella
690 Wh akku / kantama jopa 160 km
Hydrauliset levyjarrut
Osittain runkoon upotettu akku
Jäykkä keula
8 vaihdetta

FitNord Rumble 500 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Rumble 500 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn.

FitNord Rumble 500 on varustettu erittäin voimakasvääntöisellä 80 Nm TechDrive-keskimoottorilla, josta riittää kevyesti puhtia jyrkimpienkin mäkien ja upottavassa lumessa tai mudassa möyrimiseen. Keskimoottorin momenttitunnistin mittaa pyöräilijän käyttämän poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa sen mukaan viiveettömästi. Tuloksena on äärimmäisen luonnollinen ja hallittava polkutuntuma, josta on erityisesti hyötyä maastossa, liukkaalla ja vaativissa paikoissa ajettaessa. Sähkömoottorissa on viisi avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn TechDrive-näytön painikkeilla. TechDrive-keskimoottorin edistynyt tekniikka minimoi virrankulutuksen, joten akku kestää pidempään.

Poikkeuksellisen suurikapasiteettinen 690 Wh Samsung-kennoilla varustettu akku kestää maastosta ja avustuksen tasosta riippuen jopa 160 kilometrin matkan. Massiivisen akkukapasiteettin ansiosta Rumble 500 sopii hyvin myös retkeilyyn, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä esimerkiksi työmatkakäytössä. Tehokkaasta akusta on suuri hyöty myös talvella, kun pakkanen syö sähköpyörien akkujen varausta jopa kolmanneksella. Akku on osittain upotettu Rumble 500:sen runkoon, josta se on helppo irrottaa lataamista varten.

Sähköfatbiken erottaa ensisilmäyksellä tavallisesta sähköpyörästä sen massiiviset ja vahvasti kuvioidut renkaat. FitNord Rumble 500 on varustettu halkaisijaltaan 26 tuumaisilla ja leveydeltään 4 tuumaisilla pistosuojatuilla CST BFT (Big Fat Tire) C1752 -renkailla, jotka tarjoavat hurjan määrän pitoa ja etenemiskykyä erilaisilla pinnoilla. Sähköfatbiken renkaat toimivat samalla myös jousituksena, eli ne pehmentävät tehokkaasti kivistä, juurista, kuopista sekä katukivityksistä aiheutuvat iskut ja tärinät. Jousituksen ja pidon säädellään renkaiden ilmanpaineella; pienemmillä paineilla enemmän pitoa ja joustoa hankalampaan maastoon, suuremmilla paineilla enemmän vauhtia ja rullaavuutta asvaltille. Paino jakaantuu leveillä renkailla suurelle pinta-alalle, joten ne eivät ole herkkiä rikkoontumaan esimerkiksi hiekoitussepelistä tai lasinsiruista. Rumble 500:sen etu- ja takahaarukassa on tilaa maksimissaan 4.5 tuumaa leveille renkaille.

FitNord Rumble 500:sen painopiste on keskimoottorin ansiosta keskellä ja alhaalla, mikä parantaa sähköfatbiken tasapainoa, hallittavuutta ja ajotuntumaa. Tämä on tarpeen erityisesti hiemankin haastavammassa maastossa ajettaessa, mutta tekee pyöräilystä nautinnollista myös kaupungissa ja teillä poljettaessa.

Rumble 500 -sähköfatbikessä on yksinkertaisen toimiva 8-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla. Yhden eturattaan ansiosta ketju pysyy kireällä, eikä pääse hyppäämään rymistelyssä. Kahdeksasta vaihteesta löytyy sopiva välitys niin hitaaseen ryömimiseen mudassa tai lumessa kuin vauhdikkaaseen etenemiseen asvaltilla. MotionShift-vaihdevipu on näppärä käyttää; ylemmästä vivusta vaihto suurempaan vaihteeseen, alemmasta pienempää pykälään. MotionShift-vaihdevivun ehdoton etu maastopyöräilyssä on sen käyttö pelkällä peukalolla, mikä vapauttaa etusormen jarrulle. Vaihdevivulla voidaan tiputtaa kolme vaihdetta kerrallaan, joten sopivan välityksen valitseminen nousuihin, kurveihin ja esteiden ylityksiin käy nopeasti ja töksähtelemättä. Shimano Altus -takavaihtaja vaihtaa viipyilemättä ja varmasti.

Voimalla jyräävään sähköfatbikeen tarvitaan myös tehokkaat ja varmatoimiset jarrut. Hydrauliset Shimano MT200 -levyjarrut pysäyttävät tarvittaessa nopeasti ja turvallisesti.

FitNord Rumble 500 -sähköfatbiken mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Rumble 500 on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä. Rungossa on kiinnityspisteet runkolukkoa varten.

Tilaa tästä: https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-rumble-500-sahkofatbike?tr

--

Tervetuloa tustustmaan verkkokauppaamme. Valikoimassamme sähköpyörät huippumerkeiltä FitNord, Tunturi ja Helkama.

sähköfat, e-fat läskipyörä, sähköfatpyörä, fättipyörä, efat läski pyörä, sähkö fät bike, fatpyörä, sähköläskipyörä, polkupyörä, fattipyörä, fätti

.