KAUPPA
FitNord Ranger 500 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 500 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 500 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 500 Sähkömaastopyörä
  • FitNord Ranger 500 Sähkömaastopyörä
2 399 €

FitNord Ranger 500 Sähkömaastopyörä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 marraskuuta 20:10
Kunto: Uusi
Tuumakoko: -
Lisätiedot
BLACK FRIDAY TARJOUS -20%

FitNord Ranger 500 Sähkömaastopyörä nyt 2399 euroa (ovh 2999e).

Katso tarkemmat tiedot ja kaikki kuvat verkkokaupastamme: www.kuntokauppa.fi/fitnord-ranger-500-sahkomaastopyora?tr

FitNord Ranger 500 on Suomessa koottu jäykkäperäinen sähkömaastopyörä poluille, vaihtelevaan maastoon ja kaupunkikäyttöön. Ranger 500:sen runkogeometria, voimakas keskimoottori momenttitunnistuksella ja runkoon upotettu akku tekevät sähköpyörästä vauhdikkaan ja helposti hallittavan ronskimmassakin polkurymistelyssä. Lukittava joustokeula pehmentää iskut ja hydrauliset levyjarrut pysäyttävät pyörän tehokkaasti. Korkealla 630Wh varauksella varustetulla tehoakulla päästään jopa 150 kilometriä yhdellä latauksella, joten tämä pyörä ei jätä pulaan pitkilläkään lenkeillä. Hintaluokassaan ennennäkemättömät ominaisuudet ja suorituskyky.

- Suomessa koottu laadukkaista komponenteista
- Keskimoottori momenttitunnistimella (80 Nm)
- 630 Wh akku / kantama jopa 150 km
- 2.2 tuumaa leveät renkaat
- Hydrauliset levyjarrut
- Kokonaan runkoon upotettu akku
- Lukittava joustokeula
- 8 vaihdetta

FitNord Ranger 500 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ranger 500 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn.

FitNord Ranger 500 on varustettu erittäin voimakkaalla 80 Nm TechDrive-keskimoottorilla, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan polkutuntuman ja rutkasti vääntöä jyrkimpien mäkien ylittämiseen. Sähkömoottorin momenttitunnistin mittaa pyöräilijän käyttämän poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa sen mukaan viiveettömästi. Tuloksena on äärimmäisen luonnollinen ja hallittava polkutuntuma, josta on erityisesti hyötyä maastossa, liukkaalla ja vaativissa paikoissa ajettaessa. Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn TechDrive-näytön painikkeilla. TechDrive-keskimoottorin edistynyt tekniikka minimoi virrankulutuksen, joten akku kestää pidempään.

630 Wh Samsung-kennoilla varustettu akku kestää maastosta ja avustuksen tasosta riippuen jopa 150 kilometrin matkan. Suurikapasiteettisen akun avulla on huoletonta tehdä pitkiäkin lenkkejä, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä esimerkiksi työmatkakäytössä. Tehokkaasta akusta on suuri hyöty myös talvella, kun pakkanen syö sähköpyörien akkujen varausta jopa kolmanneksella. Akku on täysin upotettu Ranger 500:sen runkoon, josta se on helppo irrottaa avaimella lataamista varten.

Keskimoottorin ja täysin runkoon integroidun akun edut eivät jää pelkkään tyylikkääseen ulkonäköön. FitNord Ranger 500:sen painopiste on runkoon integroidun akun ja keskimoottorin ansiosta keskellä ja alhaalla, mikä parantaa sähköpyörän tasapainoa, hallittavuutta ja ajotuntumaa. Tämä on tarpeen erityisesti hiemankin haastavammassa maastossa ajettaessa, mutta tekee pyöräilystä nautinnollista myös kaupungissa ja teillä poljettaessa.

FitNord Ranger 500 -sähkömaastopyörä on varustettu lukittavalla Suntour XCM LO T100 -joustokeulalla, jonka avulla kivien, juurakoiden ja kuoppien ylittäminen maastossa käy vauhdikkaasti. Joustokeula pehmentää ranteisiin kohdistuvia iskuja ja tärinää myös kaupunkiajossa. Joustokeula on helposti lukittavissa esimerkiksi maantieajoa varten. 2.2 tuumaa leveissä Maxxis Ikon -renkaissa yhdistyy erinomainen pito ja vauhdikas rullaavuus. Hydrauliset Shimano MT200 -levyjarrut ovat tehokkaat, turvalliset ja varmatoimiset.

FitNord Ranger 500 -sähköpyörässä on varmatoiminen 8-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla. Kahdeksalla vaihteella hoituvat niin jyrkät mäennousut kuin vauhdikkaat laskut ja suurena etuna on varmatoimisuus sekä helppohoitoisuus. Shimano Altus -takavaihtaja toimii helppokäyttöisen MotionShift-vaihdevivun käskyttämänä tarkasti ja nopeasti. MotionShift-vaihdevivun ehdoton etu maastopyöräilyssä on sen käyttö pelkällä peukalolla, mikä vapauttaa etusormen jarrulle. Vaihdevivulla voidaan tiputtaa kolme vaihdetta kerrallaan, joten sopivan välityksen valitseminen nousuihin, kurveihin ja esteiden ylityksiin käy nopeasti ja töksähtelemättä.

Sähkömaastopyörän mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Ranger 500 on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä. Rungossa on kiinnityspisteet runkolukkoa varten. Lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Tilaa tästä:
www.kuntokauppa.fi/fitnord-ranger-500-sahkomaastopyora?tr

--

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme. Valikoimassamme sähköpyörät huippumerkeiltä FitNord, Tunturi ja Helkama.

Tuote saatavilla myös myymälöistämme:

KUNTOKAUPPA TAMPERE
Arkisin klo 10-18
Lauantaisin klo 10-18
Sunnuntaisin suljettu
Osoite: Kohmankaari 3, 33310 Tampere

KUNTOKAUPPA TAMMISTO
Arkisin klo 10-20
Lauantaisin klo 10-18
Sunnuntaisin klo 11-18
Osoite: Sähkötie 1, 01510 Vantaa

sähköavusteinen maastopyörä, maastosähköpyörä, uusi sähkö maastopyörä, kahdeksan vaihteinen ja tuumainen sähköpyörä, sähköpolkupyörä, miesten, poikien ja naisten maastopyörät, täysjousitettu polkupyörä, täysjousto maasto pyörä, maasturi, katumaasturi, electric mountain bike suv, emtb, full e-mtb.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla