-

Vesan Villa vuokramökki Sysmässä Päijät-Hämeessä

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 25 huhtikuuta 21:24
Osoite: - Nukkumapaikkoja: 6
Pinta-ala: 120 m²
Lisätiedot
Viihtyisä pelkkahirsinen kolmen makuuhuoneen ja tupakeittiön lemmikkiystävällinen vuokramökki sijaitsee luonnon rauhassa männikkörinteessä ikioman metsälampensa rannalla. Iltapäivän aurinko paistaa mökin pihaan ja vielä kesäiltanakin tuo tunnelmaa. Vesan Villa on lähellä palveluja, Sysmän keskustan kauppoihin on vain seitsemän kilometrin matka.

Tervalepikon latu- ja ulkoilureitistö polveilee vaihtelevassa maastossa männikkömetsässä ja tarjoaa talvella hiihtoon ja keväästä syksyyn lenkkeilyyn ja kävelyyn ja maastopyöräilyyn rauhallisen ympäristön ja luontoelämyksen. Alueella on myös Tervalepikon Torpat suunnistuskartta sekä MOBO-suunnistuskartta. Talvisin lumiseen aikaan mökin pihasta pääsee suoraan hiihtoladuille, sekä vapaan että perinteisen hiihdon harrastajille. Latuverkostoa on 12 km.

Vesan Villa on ulkoilijalle erinomainen, varusteluihin kuuluu pyykinpesukone ja vaatteiden kuivauskaappi. Sauna on puusauna. Mökillä on wi-fi, joten etätyö on mahdollinen. Tupakeittiössä on astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja jää-pakastekaappi. Alakerrassa on yksi makuuhuone ja yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, jokaisessa makuuhuoneessa on kaksi runkopatjasänkyä. Lisävuode ja vauvansänky löytyvät tarvittaessa. Alakerrassa ja yläkerrassa on kummassakin wc.

Lähistöllä on kivoja päiväretkikohteita kuten esimerkiksi Kammiovuoren luontopolut ja Päijänteen kansallispuisto Päijätsalo. Pulkkilanharjun luontopolku on puolen tunnin ajon päässä ja Leivonmäen kansallispuistoon on tunnin automatka. Sysmä on mukana Salpausselkä Geopark hankkeessa.

Vuokravälineitä: ebike, maastopyörä, fatbike, normipyörä, kajakki, kanootti, soutuvene, moottori veneeseen, kalastusvälineitä, suksisetti, luistimet, potkukelkka, pilkkivälineet, pulkka.

Hakusanoja #vuokramökki #mökki #majoitus #lemmikkiystävällinen #melonta #soutu #vene #ladut #hiihto #Sysmä #lomamökki #hirsihuvila #ulkoilureitti #pyöräily #MOBOsuunnistus #kalastus #Kammiovuoriretki #Päijätsaloretki #retki #kansallispuisto