-

Tainan Tupa vuokramökki Sysmässä Päijät-Hämeessä

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 29 maaliskuuta 21:20
Osoite: Leppäkorventie 668 Nukkumapaikkoja: 6
Pinta-ala: 120 m²
Lisätiedot
Lahden seudulla Päijät-Hämeessä Sysmässä mäntykumpareella sijaitseva Tainan Tupa lomamökillä on oma, rauhallinen ranta. Oma piha, oma soutuvene, oma laituri ja uimaranta nimestään huolimatta puhtaalla ja kirkkaalla Suojärvellä. Ilta-aurinko paistaa mökin terassille kesällä. Talvella sekä luistelu- että perinteinen hiihtolatu lähtee mökin pihasta. Vuonna 2004 rakennettu 120 neliöinen ympärivuotiseen käyttöön soveltuva hirsihuvila on mukavuuksin varusteltu.

Tainan Tupa vuokramökin ympäristössä on Tervalepikon ulkoilureitit. Talvella hiihtoladut ovat pisimmillään 13 km, sekä vapaa että perinteinen latu. Sulan maan aikaan ulkoilureiteillä voi kävellä, juosta tai ajaa maastopyörällä. Tervalepikon Torpat suunnistuskartta tarjoaa myös MOBO-rasteja omatoimiseen mobiilisuunnistukseen. Päiväretkiä tarjoaa luontopolut, Kammionvuori ja Päijänteen kansallispuisto Päijätsalo. Pulkkilanharju ja Leivonmäen kansallispuisto ovat myös päiväretkivaihtoehtoja.

Mökissä on koneistettu tupakeittiö, jossa on perusastiasto, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, sähköliesi uunilla, jää- pakastekaappi, astianpesukone. Wi-Fi on käytettävissä ja maksuton. Makuutiloja on kolme makuuhuonetta (6+2 vuodetta ja lastensänky). Ylä- ja alakerrassa on WC, alakerrassa on puulämmitteinen sauna, pesuhuone ja pukuhuone sekä varaava takka. Takka- ja saunapuut sisältyvät vuokraan. Loman aikana pyykinpesukone pesee pyykit ja ne kuivuvat kuivauskaapissa. Ulkona terassilla on kaasugrilli. Lomamökillä on oma, rauhaisa piha, muita mökkejä ei ole näköetäisyydellä. Rannassa on laavu.

Vuokravälineitä: ebike, maastopyörä, fatbike, standardipyörä, kanootti, kajakki, soutuvene, moottori veneeseen, kalastusvälineitä, sukset, luistimet, liukulumikengät, potkukelkka, pulkka.

Hakusanoja: #vuokramökki #mökki #lomamökki #majoitus #Sysmä #hirsimökki #hirsihuvila #rantamökki #ulkoilureitti #hiihto #ladut #pyöräily #mobosuunnistus #suunnistuskartta