-

Romanttinen söpö Villa Ebba vuokramökki Sysmässä

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 5 huhtikuuta 15:21
Osoite: Leppäkorventie 420 Nukkumapaikkoja: 3
Pinta-ala: 60 m²
Lisätiedot
Söpö vaaleanpunainen vuokramökki maalaismaiseman keskellä. Kohteessa on Dropallas, puilla lämmitettävä kylpypalju kesäkeittiön yhteydessä olevalla katetulla terassilla. Allas on käytettävissä sulan maan aikaan, pakkasraja noin -10 C. Uimarantaan ja veneelle 0,8 km pääsee kävellen, polkupyörällä tai autolla, ranta on kova ja syvä. Tervalepikon Saunarannassa, noin 3 km päässä, on lapsille sopiva matala ranta ja erikseen vuokrattavissa oleva rantasauna.

Villa Ebban viereisessä aitauksessa asustavat lampaat hoitavat luonnonhoitoaluettaan. Mökkien vieraat saavat hoitaa, rapsuttaa ja syöttää lampaita. Apuna on lammaspaimen Pike. Tervalepikon lampaat elävät perinteisissä olosuhteissa niityn ja metsän keskellä.

Mökki on mukavuuksin varusteltu ja ympärivuotisesti vuokrattavissa. Makuuhuoneessa on kaksi vuodetta ja tupakeittiössä on vuodesohva. Vauvan matkasänky ja syöttötuoli tuodaan tarvittaessa. Sysmän keskustan kauppoihin on 4 km ja ulkoilureittejä lähtee mökin viereltä. Alueella on Tervalepikon suunnistuskartta ja myös MOBO mobiilisuunnistusrastit. Päiväretkikohteita on lähistöllä esimerkiksi Kammiovuori, Etelä-Suomen toiseksi korkein vuori huikeine näköaloineen ja Päijänteen kansallispuiston Päijätsalo, jonka näkötornista avautuu näkymä Päijänteen selälle.

Vuokravälineitä mökkien vuokraajille: kanootti, onki, virveli, sähköpyörä, maastopyörä, polkupyörä, moottori veneeseen, liukulumikengät, pilkkisetti, luistimet, lumikengät, potkukelkka, suksisetti.

#vuokramökki #lomamökki #tervalepikontorpat #Dropallas #kylpyallas #palju #lemmikki #lemmikkiystävällinen #Sysmä #Kammiovuori #kansallispuisto #Päijätsalo #vastuullinenmatkailu #maastopyörä #sähköpyörä #ebike #kanootti #kajakki #MOBOsuunnistus #suunnistuskartta #rantasauna #kaasugrilli #kesäkeittiö