KAUPPA
Tammenterho Solutions Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (60)

Yrittäjäntie 1
19700 Sysmä
Koti ja asuminen, Piha ja puutarha
www.tammenterho.fi

Out-Zone Rain Hammock riippumatto
  • Out-Zone Rain Hammock riippumatto
  • Out-Zone Rain Hammock riippumatto
  • Out-Zone Rain Hammock riippumatto
99 €

Out-Zone Rain Hammock riippumatto

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 huhtikuuta 15:46
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Out-Zone Rain Hammock riippumatto

Out-Zone Rain Hammock on riippumatto, jossa viihtyy ja nukkuu mukavasti, säästä riippumatta. Rain Hammock on mukautuva ratkaisu, joka mahdollistaa säähän ja paikkaan sopivan käytön. Kuumalla ja kuivalla ilmalla hyönteisverkko riittää suojaamaan itikoilta ja paarmoilta, sadesäällä telttamainen sadesuoja pitää kuivana. Rain Hammockkia voi käyttää puuttomalla alueella myös teltan tapaan eli maahan pystytettynä.

Out-Zone Rain Hammockin riippumaton materiaali on korkealaatuista ja kestävää 70D Nailonia. Sadesuoja on valmistettu 210T Polyesteristä ja sen vedenpitävyys on 3000 mm. Rain Hammockin rakenne kestää jopa kahdensadan kilon painon. Kaikki riippumatossa käytetyt materiaalit kestävät hyvin kosteutta, ja kastuttuaan kuivuvat erittäin nopeasti.
Toimitukseen kuuluu riippumatto, hyttysverkko, sadesuoja, tukikaaret, kiinnitysliinat, karabiinit, tuulinarut ja maakiilat. Siis ripustamista vaille käyttövalmis pakkaus.

Tuotetiedot:
- Materiaali (riippumatto): 70D Nailon
- Materiaali (sadesuoja): 210T Polyesteri, vedenpitävyys 3000 mm
- Kokonaispaino: vain 1 800 g
- Kantavuus: 200 kg
- Mitat: pituus 2,7 m ja leveys 1,4 m
- Kuljetuspussin koko: 42 x 15 x 13 cm
- Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: 1 vuosi
- Pakkaus sisältää: riippumatto, hyttysverkko, sadesuoja, tukikaaret, kiinnitysliinat, karabiinit, tuulinarut ja maakiilat

Tutustu kattavaan valikoimaamme erilaisia hyvinvointituotteita, aikuisten ja lasten painopeittoja, painoeläimiä, ulkoporealtaita ym. osoitteessa www.tammenterho.fi