KAUPPA
Inari-Saariselkä Keskusvuokraamo Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

Saariseläntie 1
99830 Saariselkä
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
https://www.majoituskuukkeli.fi

-

Kuukkeli Apartments 2 A

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 28 huhtikuuta 14:55
Kunto: Hyvä
Osoite: Honkapolku 2 Vuodepaikkoja: 4
Pinta-ala: 53 m²
Lisätiedot
Saat nyt 10% alennuksen KESÄMAJOITUKSESTA varaamalla majoitusta nettisivujemme kautta: www.majoituskuukkeli.fi ja käyttämällä varauksessa alennuskoodia: Kuukkeli23. Etu on voimassa uusille varauksille ajalla 06.06.2023 - 31.08.2023. Varaus on tehtävä 30.6.3023 mennessä.

Kuukkeli Apartments 2A on kahden makuuhuoneen lomahuoneisto, sopiva 4 hengelle mutta tarvittaessa oleskelutilan sohvasta saa vielä lisävuoteen kahdelle. Huoneisto sijaitsee Saariselän ydinkeskustassa kaikkien palveluiden keskellä, aivan Kauppakeskus Kuukkelin vieressä.

Huoneistossa on oma avokeittiö, ruokailu- ja oleskelutila ja kylpyhuone/wc sekä oma päivittäinen saunavuoro talon yhteiskäytössä olevassa saunassa, jossa on myös yhteiskäytössä oleva pyykinpesukone. Huoneistossa on oma vaatteiden kuivauskaappi ja WiFi yhteys. Halutessasi voit myös ostaa lisähintaan hyvän aamiaisen Ravintola Kuukkelista jossa ruokailet edullisesti tarjolla Lappi-annokset, pizzat.

Kauppakeskus Kuukkeli palvelee joka päivä klo 9-21.
Saman katon alta löydät lähes kaiken mitä lomalla ja arjessa tarvitset. Majoitus Kuukkelin vastaanotto ja avainpalvelu Kauppakeskus Kuukkelissa, Siula talossa Kiveliöntie 8. Booking Office Kuukkelissa saat vuokrattua mm. maastopyörät ja lumikengät sekä alueen ohjelmapalveluita. Majoittuville sähköpyörän vuokraus edullisemmin. Teemme taksi- ja lentokenttäkuljetuksia Kuukkelin omilla max 8-hengen pienoisbusseilla, ja kyydin yhteydessä tarvittaessa myös kannamme matkalaukkunne huoneistoon.

Tervetuloa Tunturiin - Saariselällä on Suomen parhaat hiihtoladut ja vaellus-sekä maastopyöräreitit ja huikeat tunturimaisemat!
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla