KAUPPA
Lumast Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (6)

Ristikkotie 3
90420 Oulu
Koti ja asuminen, Piha ja puutarha
https://www.patiokauppa.fi/

Lehtikuusi 28*120*3000 mm sileä
  • Lehtikuusi 28*120*3000 mm sileä
  • Lehtikuusi 28*120*3000 mm sileä
9€ 10€

Lehtikuusi 28*120*3000 mm sileä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 31 toukokuuta 11:51
Lisätiedot
Lehtikuusi 28*120*3000 mm sileä

Lehtikuusi (Siperian lehtikuusi) on mäntykasveihin kuuluva havupuu. Lehtikuusi on luontaisesti lahonkestävää ja sitä käytetään rakentamisessa sekä ulko,- että sisärakentamisessa. Lehtikuusen yleisimpiä rakennuskohteita on terassien kansilaudoitus. Lehtikuusta voi verrata painekyllästettyyn puuhun kestävyydeltään. Tuotteessa ei kuitenkaan ole myrkyllisiä suoja-aineita, vaan se on luonnostaan lahonkestävää puuta. Näin ollen se sopii erittäin hyvin terassirakentamiseen. Erityisesti lehtikuusen sydänpyy on erittäin kestävää. Tuotetta käytetään myös paljon ulkovuorena, ulkokalusteissa, ulkorakennuksissa sekä laiturirakentamisessa. Vedessä lehtikuusi muuttuu kivikovaksi ja se sopii erittäin hyvin juuri laiturirakentamiseen.

Siberian lehtikuusi on luontaisesti lahonkestävää. Sitä ei tarvitse pintakäsitellä lainkaan. Tuote on myrkytön luonnontuote. Lehtikuusi kestää lahoamatta noin 20-30 vuotta maasta irti asennettuna. Lehtikuusi on siis kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Laudan väri muuttuu UV- säteilyssä kauniin harmaaksi noin 2-3 vuodessa. Värinmuutos on syytä ottaa huomioon terassin suunnitteluvaiheessa. Lehtikuusen lahonkesto-ominaisuuksista johtuen, se ei vaadi pintakäsittelyä lainkaan. Luonnollinen harmaantuminen alkaa välittömästi kun lauta saa luonnonvaloa. Harmaantumista voidaan toki nopeuttaa rautasulfaatilla. Käsiteltynä rautasulfaatilla harmaantuminen tapahtuu 1-2 viikossa. Lehtikuusella saa luonnollisen, persoonallisen ja elävän ilmeen terassille tai muuhun kohteeseen. Mikä parasta, tuote on ekologinen valinta.

Lehtikuusi on kosteudeltaan noin 10-20 %. Lehtikuusi on huomattavasti kuivempaa kuin esim. painekyllästetty, joten se tulee turpoamaan asennuksen jälkeen. Suositeltava asennusrako tulisi olla noin 5 mm. Lehtikuusen kiinnittämiseen tulee käyttää 4*50 mm RST ruuveja. Siperian lehtikuuseen kiinnittämisessä olisi suositeltavaa porata esireiät ennen ruuvaamista halkeilun estämiseksi, erityisesti laudan päätyjä kiinnittäessä. Näin vältytään terassilautojen halkeamiselta.Siberian lehtikuusen edut lyhyesti:
Ekologinen vaihtoehto
Lahonkestävä ilman pintakäsittelyä
Erittäin tiukkasyinen puu
Helppohoitoinen materiaali
- Luonnollinen ilme terassille
- Kestävä luonnonmateriaaliLehtikuusen tekniset tiedot:
Leveys 120 mm
-Korkeus 28 mm
-Pituus 3000 mm

Lehtikuusen hintatiedot:
-Hinta 9,6 eur / lauta
-Metrihinta 3,2 eur / m

Hinnat: sis.alv.24%

KÄY TILAAMASSA ITSELLE ILMAINEN MALLIPALA VERKKOKAUPASTA
www.patiokauppa.fi

- Komposiitti
- Komposiittilauta
- Terassi
- Painekyllästetty
- Painekyllästetty lauta

Patiokauppa
Ristikkotie 3
90420 Oulu
Finland
Y-tunnus 2809359-5
Puh:0407076453
asiakaspalvelu@patiokauppa.fi
www.patiokauppa.fi