KAUPPA
RekryDiili

Kaupan kaikki ilmoitukset (88)

Hämeenkatu
33200 Tampere
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.rekrydiili.fi

Nordic Sales Crew - Myyjiä Tampereelle
  • Nordic Sales Crew - Myyjiä Tampereelle

Nordic Sales Crew - Myyjiä Tampereelle

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 toukokuuta 10:16
Lisätiedot
RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

MYYJIÄ

kasvotusten tapahtuvaan ständi-, tapahtuma- ja messumyyntiin tai ovimyyntiin Tampereelle

Jos myyntitilanteet saavat sydämesi sykkimään ja kilpailuviettisi syttymään, tässä on sinun työpaikkasi!

Hesari eli Helsingin Sanomat on koko Suomen ykkössanomalehti ja sitä luetaan joka aamu yhtä innokkaasti. Sinun tehtäväsi on välittää tämä mahdollisuus jokaiselle lehdettömälle aamukahvin hörppääjälle. Digiajan aamukahvia juoville Hesari löytyy netistä ja sitä tarjoillaan tabletin, läppärin tai puhelimen välityksellä.

Myyntikokemus on eduksesi, mutta tärkeintä on motivaatio oppia ja halu tehdä myyntityötä. Tavoitteellisuus, kunnianhimo ja oikea asenne ovat minimivaatimuksia. Olet myös reipas tiimipelaaja ja puhut sujuvaa suomen kieltä.  

Nordic Sales Crew tietää, että kovimmat tulokset syntyvät vain, jos työlle antaa kaikkensa. Jos se olisi helppoa, kaikki tekisivät sitä. MUTTA! He tekevät sen sinulle helpoksi tekemällä ja luomalla sinusta myynnin todellisen ammattilaisen, joka pystyy mihin tahansa, kunhan olet 120 % mukana joka solulla ja atomilla. Neljän vuoden aikana Nordic Sales Crew on valmentanut ja auttanut satoja tulevaisuuden menestyjiä ja johtajia kohtaamaan omat haasteensa ja kompastuskivensä selviytyen niistä voittajina. He etsivät nyt myynnin kruunaamatonta mestaria!

Nordic Sales Crewlla palkkapäivä on kuukauden paras päivä. Palkkasi määräytyy ensijaisesti myyntiprovisioista ilman kattoa. Voit siis omalla tekemiselläsi kasvattaa tilipussisi kokoa rajattomasti. Eikä huolta, mikäli myyntiprovisio ei joskus ylitäkään takuupalkan rajaa, et jää ilman tuloja, vaan saat 10 euroa jokaiselta työtunniltasi.

Työajat ova hyvin joustavat! Voit työskennellä ma-su klo 9-21 välillä. Voit siis valita itsellesi aamu-, väli- ja iltavuoroja. Vuorot ovat pituudeltaan noin 5-7 tuntia. Viikossa voit tehdä kolmesta kuuteen töyvuoroa (vähintään 3 vuoroa/15 tuntia). Minimissään sinun odotetaan työskentelevän kolme kuukautta.

Jos tavoitteenasi on loistaa myyntityössä, etenemismahdollisuutesi ovat huikeat! Voi edetä perinteisestä myyjästä PRO-myyjäksi tai tiiminvetäjäksi, ja siitä vielä vastuullisempiin johtotehtäviin.

Nordic Sales Crew välittää hyvinvoinnistasi! Työn ohella saat mahdollisuuden kuntosaleiluun.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa äkkiä, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!  Jos jokin vielä askarruttaa, älä epäröi kysyä lisää Henriltä puh. 040 198 2985.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

Nordic Sales Crew on Suomen nopeimmin kasvava myyntitoimisto. Heidän tavoitteenaan on tuottaa huippuluokkaista myyntiä kuluttajamyynnin parissa ja visionaan on olla maailman paras myynnin akatemia.

He ovat toimineet vuodesta 2016 ja työllistävät tänään yli 100 huippumyyjää valtakunnallisesti. He ovat ständimyynnin ja door-to-door -myynnin ulkoistukseen erikoistunut myyntitoimisto. Pitkäaikainen kokemus myynnistä yhdistettynä nykyaikaiseen näkemykseen tämän hetkisistä markkinoista takaavat ainutlaatuiset asiakaskohtaamiset.

Nordic Sales Crew tekee maanlaajuista myyntiä rakkaudesta lajiin. He kouluttavat jokaisen työntekijänsä yksilöllisesti, ja jatkuvalla valmennuksella auttavat myyjiään kehittymään rautaisiksi alan ammattilaisiksi.