Yhdistelmälaite Lowrance HOOK 5 Reveal Split Shot
  • Yhdistelmälaite Lowrance HOOK 5 Reveal Split Shot
379 €

Yhdistelmälaite Lowrance HOOK 5 Reveal Split Shot

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 kesäkuuta 10:31
Kunto: -
Lisätiedot
OMINAISUUDET:
- Kalat on helpompi havaita ja tunnistaa FishReveal-toiminnolla, joka yhdistää yhdelle näytölle todistetusti tehokkaan Lowrance CHIRP -luotaimen ja DownScan Imaging -tekniikan erittäin tarkat kuvat kalojen piilopaikoista. Kalat näkyvät erittäin selkeästi näytöllä.
- Automaattisesti säätyvän HOOK Reveal -luotaimen ansiosta voit käyttää enemmän aikaa kalastamiseen ja vähemmän säätöjen tekemiseen. Se säätää automaattisesti asetuksia muuttuvien olosuhteiden mukaan ja takaa siten aina parhaan mahdollisen luotainkuvan.
- 83/200 HDI-kaikuanturi, joka sopii täydellisesti kalastajalle, joka haluaa parhaat näkymät veneen alle, jopa syvemmässä vedessä.
- Sisältää CHIRP-luotaimen sekä erittäin tarkat kuvat kalojen piilopaikoista tarjoavan DownScan Imaging -tekniikan.
- Esiladattu maailmanlaajuinen peruskartta
- Lowrance HOOK Revealin helppokäyttöisen ja yksinkertaisen valikon sekä optimoidun näppäimistön avulla voit selata valikoita, valita asetuksia ja käyttää keskeisiä toimintoja helposti ja nopeasti.
- Reaaliaikainen Genesis Live -kartoitus. Luo HOOK Revealin näytöllä mukautetut 30 senttimetrin syvyysvaihtelulla olevat syvyyskäyräkartat tutusta vesistöstä tai kartoittamattomasta vesistöstä reaaliajassa Genesis Liven avulla.
- SolarMAX-näyttö tarjoaa selkeän ja kirkkaan kuvan päivänvalossa kaikissa olosuhteissa ja jopa suorassa auringonvalossa.
- Hook Reveal kaiulla saat perinteisen kalakaikuluotain kuvan ja valokuvamaisen kaikukuvan näkymään päällekkäin samaan kuvaan, jolloin näkymä on todella selkeä ja sekä pohja että kalat erottuvat hienosti kuvasta.

HUOM. Hinta sisältää toimituskulun Matkahuollon kautta Suomeen.