Lowrance HDS-7-LIVE + 3IN1 Active Imaging anturi
  • Lowrance HDS-7-LIVE + 3IN1 Active Imaging anturi
1 549 €

Lowrance HDS-7-LIVE + 3IN1 Active Imaging anturi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 kesäkuuta 13:05
Kunto: -
Lisätiedot
Lowrance HDS Live on tehokkain HDS koskaan!

Lowrance HDS LIVE -malli perustuu ammattikalastajien suosimaan kaikuluotainsarjaan, jota parannettiin entisestään. Näyttö sai uuden ilmeen, ja se on nyt aiempaa ohuempi. Siinä on nopeampi prosessori ja kaikkien aikojen parhaat HDS-navigointityökalut valmiiksi integroituina. Se tukee lukuisia uusia kaikuluotaustekniikoita ja on täysin omaa luokkaansa muihin kaikuluotaimiin verrattuna.

HDS LIVE jatkaa edeltäjiensä viitoittamalla tiellä ja tarjoaa innovatiivisia ominaisuuksia, kuten Active Imaging, StructureScan® 3D Active Imaging -tekniikalla, reaaliaikaisen eteen- tai alaspäin suuntautuvan LiveSight-kaikuluotauksen tuki, Genesis Live -kartoitus ja paljon muuta. HDS LIVE rakentuu tehokkaiden kaikuluotausominaisuuksiensa ympärille. Lowrance® CHIRP tekee HDS LIVE:stä tehokkaan ja heti käyttövalmiin luotaimen. Sen erottaa muista sisäänrakennettu Active Imaging -tuki sekä Active Imaging -tekniikalla varustetun StructureScan 3D -toiminnon ja reaaliaikaisen LiveSight-luotauksen tuki.

Lowrance HDS LIVE tarjoaa käyttäjilleen HDS-sarjan kaikkien aikojen parhaat navigointitoiminnot, joihin kuuluu mm. C-MAP® Easy Routing- ja Navionics® Autorouting -ominaisuudet sekä uusi C-MAP Genesis Live -kartoitus, jolla kalastajat voivat luoda karttoja pohjan muodoista jopa puolen jalan tarkkuudella reaaliajassa HDS LIVE -näytössä.

Korkean resoluution SolarMAX HD -näytön ansiosta HDS LIVE tarjoaa myös alan parhaimmat kuvat, jotka näkyvät selkeästi kaikista kulmista, suorassa auringonvalossa ja jopa polarisoitujen aurinkolasien läpi. HDS LIVE on tehokas kaikuluotain, jonka tehokkaat suorittimet takaa tasaisen ja takkuamattoman toiminnan, erinomaisen vasteen kosketusnäyttöön sekä nopeat karttapiirrokset ja kaikuluotainpäivitykset. Se on tehty toimimaan niin nykytekniikan kuin tulevien päivitystenkin kanssa. Lisäksi siihen on saatavilla lukuisia valinnaisia HDS LIVE -integraatioita, kuten matalan veden Power Pole® -ankkurit, autopilotit ja Broadband 4G -tutkat sekä SonicHub®2-äänijärjestelmät sekä Motorguide Xi3 ja Xi5 keulasähkömoottoreiden ohjauksen.

HUOM. Toimituskulu Matkahuollon kautta Suomeen sisöltyy hintaan.