KAUPPA
124 000€ 149 000€

Loppi Sajaniemi Satumaanpolku 28 Oh, kk, makuualko

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 kesäkuuta 17:35
Kunto: Tyydyttävä
Osoite: Satumaanpolku 28 Huoneita: 1
Pinta-ala: 72 m²
Lisätiedot
Tervetuloa ihastumaan järvenrantamökkiin Lopelle. Päärakennuksessa on keittokomero, oleskelutilaa ja makuualkovi parvella, kuistin kautta kulku saunaan. Tilavassa vuonna 2002 rakennetussa hirsivierasmajassa on kaksi erillistä makuuhuonetta omilla sisäänkäynneilllä, johon voi majoittua mukakavasti. Piha on avoin ja turvallinen nurmikkoalue ja näkymä järvelle on kaunis. Rakennukset kaipaavat uutta maalipintaa ja päivitystä tähän päivään, täällä on perinteinen puucee käytössä!
Huolet kaikkoavat, kun nautit luonnonrauhasta runsaskalaisen Loppijärven rannassa ja katselet vasten auringonsiltaa.
Koko kunta on mökkiläisten suosimaa aluetta, kauniit ulkoilumaastot ja järvet tarjoavat luonnon antimia ja hyvät uimarannat ovat lähellä.
Läyliäisten kylän ruokakaupat, palvelut ja ravintolat ovat noin viiden kilometrin päässä. Läyliäisissä on ollut myös kylätapahtumia kesäisin ja Bar Paroonissa on viikonloppuisin karaokea tai live-musiikkia. Läyliäisissä sijaitsee myös Mikkolan tila, Suomen vanhin maatilan suoramyynti, jonka tuotteita on myyty suoraan kuluttajille jo yli kolmekymmentä vuotta. Voit käydä maistamassa leipomotuotteita, tai herkuttelemassa jäätelöllä.

Pk-seudulta mukavan, alle tunnin ajomatkan päässä!
Ota yhteyttä, mennään katsomaan!

Jenni Viitanen 0400 209 836
jenni.viitanen@remax.fi

Sari Palomäki 045 202 2100
sari.palomaki@remax.fi