KAUPPA
Aluskatteen korjaus Vaasa
  • Aluskatteen korjaus Vaasa

Aluskatteen korjaus Vaasa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 kesäkuuta 17:05
Kunto: -
Lisätiedot
Kun aluskate vuotaa, ei tilannetta auta kaunistella. Aluskatteen korjaus on tarpeen mahdollisimman pian, sillä vuoto on akuutti ja vakava ongelma; vesi lirisee yläpohjaan, kastellen katon eristeet ja puurakenteet. Ellei siihen puututa, on seurauksena pian hometta ja lahoa.

Siksi kannattaakin ottaa yhteyttä meihin prolaisiin heti, kun aluskatteen vesitiiviydestä herää epäilys. Olipa kyseessä sitten kondenssisuojattu, hengittävä tai vaikka pahvinen aluskate, ei sen korjaus tuota tiimillemme ongelmia. Kokeneilta aluskateasiantuntijoiltamme löytyvät tepsivät troopit takuuvarmasti!

Yleisimmin aluskatteen korjaus tapahtuu paikallisesti ruodeväli kerrallaan. Siten saamme varmistettua kestävän lopputuloksen ilman mittavaa purkuoperaatiota. Menetelmä on erinomaisen kustannustehokas muun muassa aluskatteen reikien ja repeämien paikkaukseen.

Vain ani harvoin aluskatteen korjaus edellyttää koko aluskatteen uusimista. Uusiminen on aiheellista oikeastaan vain silloin, jos aluskate on jo lähellä tai yli maksimi-ikänsä tai asennettu totaalisen väärin.

Kaikesta huolimatta mutkia ei kannata yrittää vetää liian suoriksi. Esimerkiksi aluskatteen paikkausta teipillä emme voi suositella, sillä lopputulos ei olisi järin pitkäikäinen.

Ihan kelle tahansa ei aluskatteen korjaustöitä kannata antaa, jos ongelmasta haluaa päästä kerralla eroon. Me prolaiset olemme luotettava valinta, sillä aluskateasiantuntijoillamme on pitkä kokemus ja huippuhyvä maine. Varmistaaksemme kattosi kokonaisvaltaisen terveyden operaation jälkeen, teemme tietenkin myös vaadittavat home- ja lahovauriokorjaukset katon välissä.

Tilatessasi aluskatteen korjaustyöt meiltä, eivät edes raha-asiat aiheuta stressiä. Hoidamme hommat turhia kuluja kaihtaen, ja työmme kelpaa luonnollisesti kotitalousvähennykseenkin.

Oli kotisi, mökkisi, toimiston, harrastushallin tai vaikka piharakennuksen aluskatteessa sitten mitä tahansa häikkää, otathan siis yhteyttä meihin prolaisiin viipymättä? Tavoitat aluskateasiantuntijamme todennäköisesti tänäänkin.

Palvelemme Vaasassa ja Vaasan lähialueilla, Koivulahdessa, Ylimarkussa, Närpiössä, Isossakyrössä sekä muualla Pohjanmaalla.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla