KAUPPA
Huopakatto- ja palahuopakattotyöt Vantaa
  • Huopakatto- ja palahuopakattotyöt Vantaa

Huopakatto- ja palahuopakattotyöt Vantaa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 kesäkuuta 19:27
Kunto: -
Lisätiedot
Kaipaako huopakattosi korjausta tai remontointia? Niin bitumikermikatto, palahuopakatto kuin kolmiorimakatekin alkaa ennen pitkää rispaantua ja vaatia perushuoltoa järeämpiä toimenpiteitä. Korjaamalla katon elinikää saadaan jatkettua usein vuosilla tai jopa vuosikymmenellä, mutta jossain vaiheessa huopakaton remontointi tulee välttämättömäksi.

Kun huopa- tai bitumikattosi tarvitsee korjausta tai remontointia, ota yhteyttä meihin prolaisiin. Meiltä saat maineikkaat bitumikatemestarit huopa- tai bitumikattosi kaikkiin tarpeisiin!

Pyrimme aina löytämään kustannustehokkaimmat keinot kattosi kunnostamiseksi ja kunnossa pitämiseksi. Ensisijaisesti se tarkoittaa huoltamista, sen jälkeen korjausta ja vasta viimeisenä remontointia.

Huopakaton korjaustyöt teemme sekä siististi että pitävästi. Niin huopakaton paikkaus ja saumaus, irronneiden kattotuotteiden kiinnitys takaisin paikoilleen, piipun peltien korjaus kuin homeisten eristeiden vaihto ja lahojen kattorakenteiden uusiminenkin on asiantuntijoillemme tuttua puuhaa.

Huopakaton remontit toimitamme räätälöitynä ja kokonaisvaltaisesti laadukkaana avaimet käteen-palveluna. Tiimimme huolehtii puolestasi kaikesta työstä, materiaaleista ja kalustosta. Remontin yhteydessä on mahdollista tehdä myös muutostöitä.

Samalla kun olemme katollasi kattotöiden ääressä, silmäilemme ammattilaissilmin kattoa muiltakin osin. Haluamme palvella kattoasi parhaalla mahdollisella tavalla, joten tuomme tietoosi kaikki havaitsemamme viat ja puutteet. Jos bitumikatemestareidemme silmiin pistää epäkohta, joka vaatisi huomiota, saat halutessasi samalla hyvän tarjouksen ongelmakohtien vaatimista toimenpiteistä.

Voit kääntyä puoleemme korkein odotuksin, olipa kohteesi sitten omakotitalo, rivitalo tai kerrostalo. Myös piharakennukset, katokset ja jopa bitumilla katetut pihakeinut saavat tiimiltämme kaiken kaipaamansa käsittelyn!

Muista myös hakea työstämme kotitalousvähennystä verotuksessa, mikäli teetät työtä yksityisenä henkilönä.

Ota siis yhteyttä, kun kohteessasi kaivataan maankuuluja bitumikatemestareitamme huopakaton korjaukseen tai remontointiin. Pelvelemme Vantaalla ja Vantaan lähialueilla, Espoossa, Helsingissä, Tuusulassa sekä muualla Uudellamaalla.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla