KAUPPA
Garmin force fw 57" 100lb 24-36v
  • Garmin force fw 57" 100lb 24-36v
3 279 €

Garmin force fw 57" 100lb 24-36v

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 heinäkuuta 08:35
Kunto: Erinomainen
Lisätiedot
**UUSI**
Garmin Force on yksi markkinoiden tehokkaimmista ja voimakkaimmista keulamoottoreista. Tämä keulasähkömoottori ns. amerikkalainen kisatyylinen keulakone, jossa sen ylös nostaminen ja alas laskeminen tapahtuu nopeasti vaijerin päässä olevasta kahvasta käsin.

Garmin Force -keulamoottorin mukana toimitetaan langaton jakapedaali. Jalkapedaalilla saat ohjattua moottoria näppärästi eikä sinun tarvitse irroittaa otettasi kelasta ja vavasta kesken vieheen uiittamisen. Lisäksi Force-keulamoottori keskustelee langattomasti uusien Echomap UHD ja Ultra -sarjan laitteiden kanssa. Keulamoottorin alaosassa on UHD-kaikuanturi (Ultra High Definition), jolloin saat langattomasti kaikukuvan myös veneesi keulasta plotterin näytölle. Kaikuanturista saat perinteisen Chirp-kuvan lisäksi myös tarkat ClearVü (DI-kuva alas) ja SideVü-kuvat (viisto).

Garmin Force -keulamoottorin kaukosäätimeen on kehitetty monta hyödyllistä toimintoa. Ensinnäkin se on kelluva, joten jos pudotat sen yli laidan niin kaukosäädin on kuitenkin poimittavissa vedestä talteen. Toiseksi kaukosäätimeen on kehitetty eleohjaus. Saat ohjattua moottorin suuntaa käsin kaukosäätimellä viittomalla.

Garmin Force -keulamoottori on suunniteltu toimimaan sekä 24V että 36V jännitellä. Voit siis käyttää sitä halutessasi kaksi tai kolme 12V-akkua sarjaan kytkemällä. Suurimpaan osaan suomalaisista veneistä 2 akkua on riittävä ja Garmin Force jaksaa liikuttaa venettäsi hienosti.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla