KAUPPA
75 000 €

Kaunis huoneisto meri- ja Kalenäkymällä Alanyassa

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 49 m² Huoneita: 2
Maa: Turkki Kaupunki: Alanya
Lisätiedot
Nyt sinulla olisi loistava tilaisuus tulla tämän upean yhden makuuhuoneen huoneiston uudeksi omistajaksi. Huoneisto sijaitsee Alanyan keskustan tuntumassa, lähellä Kleopatra-rantaa.

Tämä kodikas, kompakti huoneisto on kooltaan 49 m2, avoimella pohjaratkaisulla, jossa avoin olohuone ja keittiö yhdistelmä. Huoneisto on kauniisti sisustettu ja hyvin suunniteltu. Valoisassa olohuoneessa ja keittiössä on suuret ikkunat ja liukuovet parvekkeelle. Katetulta parvekkeelta on upea näköala, yli kaupungin ja sinisen Välimeren ja linnan. Huoneistossa on moderni ja täysin varustettu keittiö ja ruokailutila. Eteisestä on pääsy suihkulla varustettuun kylpyhuoneeseen ja yhteen makuuhuoneeseen, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat.

Huoneisto sijaitsee hyvin hoidetussa kompleksissa rauhallisella asuinalueella. Pihalta löytyy kutsuva uima-allas ja suuri aurinkoterassi. Kompleksissa on myös pieni kuntosali, sauna ja autoille yksityinen pysäköintialue. Alueelta löytyy paljon kauppoja, ja kauniille Kleopatra-rannalle on matkaa vain 640 metriä. Jos tahdot asua lähellä keskustaa ja rantaa niin tämä on täydellinen valinta.

Huoneisto myydään täysin kalustettuna!
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla