KAUPPA
Keravan Muovi ja Lelu Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (476)

Santaniitynkatu 14
04250 KERAVA
Koti ja asuminen, Lastentarvikkeet ja lelut
http://www.muovijalelu.fi

Lego Technic 42118 Monster Jam auto UUSI 22,90
  • Lego Technic 42118 Monster Jam auto UUSI 22,90
23 €

Lego Technic 42118 Monster Jam auto UUSI 22,90

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 heinäkuuta 12:04
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Lego Technic 42118 Monster Jam Grave Digger

Etsitkö hauskaa lelua tai lahjaa pojille tai tytöille, jotka rakastavat Monster Jam® -autoja? LEGO® Technic Monster Jam Grave Digger® 42118 vetomoottoriauto on pullollaan lasten rakastamia toimintoja. Aidon säväyksen antavat Grave Digger -kuvat haamu- ja liekkiyksityiskohtineen sekä valtavat renkaat, liikuteltava lippu ja punaiset ajovalot. Katso, miten Monster Jamin jännittävä maailma herää eloon, kun lapset leikkivät yhden kaikkien aikojen kuuluisimman monsteriauton eeppisiä temppuja.

Upea 2-in-1-lelu
Olisiko uuden haasteen aika? Hyviä uutisia! Grave Diggerin osista voi rakentaa myös maastomönkijän uusiin hauskoihin rakennusleikkeihin. Tutustu ilmaiseen LEGO Building Instructions sovellukseen, josta löydät Instructions PLUS -ohjeet. Näihin interaktiivisiin ohjeisiin sisältyy zoomaus- ja kiertotyökaluja, jotka auttavat lapsia rakentamisessa.

Innostamme uuden sukupolven insinöörejä
LEGO Technic setit sisältävät esikuviensa näköisiä ajoneuvoja, jotka toimivat kuten oikeat menopelit. Ne tutustuttavat nuoret LEGO fanit tekniikan ja mekaniikan maailmaan.

212 osaa.

Ikäsuositus: 7+
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla