KAUPPA
Vepsäläinen, Jyväskylä

Kaupan kaikki ilmoitukset (210)

Tourulantie 13
40100 Jyväskylä
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
https://www.vepsalainen.com/fi/fi/

Interface Pilleri-sohvapöytä (ovh 595e)
  • Interface Pilleri-sohvapöytä (ovh 595e)
  • Interface Pilleri-sohvapöytä (ovh 595e)
  • Interface Pilleri-sohvapöytä (ovh 595e)
415€ 476€

Interface Pilleri-sohvapöytä (ovh 595e)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 2 heinäkuuta 11:51
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Parhaat design-löydöt

Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.

Tutustu tuotteisiin »
Lisätiedot
nterfacen Pilleri on kaunis sohvapöytä sen pyöreä pöytälevy lepää särmikkään jalkarakenteen päällä. Pyöreä pöytä sopii erinomaisesti niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Pilleri-sohvapöytiä voi yhdistellä keskenään ja muodostaa näin myös suurempia pöytäkokonaisuuksia.

Nojatuoli on osa muotoilija Elina Ulvion suunnittelemaa Pilleri-sarjaa, johon sohvapöytien lisäksi kuuluvat myös sohva sekä nojatuolit. Pilleri-nimi tulee sarjan pehmeistä ja pyöreistä muodoista.

Pöydän kansi on valkoista nanolaminaattia ja jalat mustaksi maalattua metallia.

Myynnissä hyväkuntoinen myymälämalli
Hinta/kpl.
TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA: Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.

Ostoksesi arvo 500 €
41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %.
Lisätiedot klarna.fi.