Kahden auton pressutalli, caravan-ja venehalli

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 6 marraskuuta 12:27
Kunto: -
Lisätiedot
Haluatko pressutallin joka kestää? Teemme erilaisia halliratkaisuja autoille, asuntovaunuille -ja autoille, veneille, traktoreille, maansiirtokoneille, kuorma-autoille jne. kaikille Suomen lumialueille. Runkoleveydet 4-12m PItuudet ja korkeudet temme tarpeen mukaan. Neljän metrin levyiset tallit sopivat mainiosti yksittäiselle ajoneuvoille, veneelle tai vaikka asuntovaulle. 6x6m halli toimii mainiosti pihan paritallina kahdelle autolle. 6x8 m halliin saat vaikka lumityökoneet jne.

Halleissamme "pomminkestävät" kuumasinkatusta kunnon teräksestä tehdyt ristikkorungot. Kotimaiset Scantarp 900gr/m2 PVC pressut (käyttöikä n.20-25v, ja jopa enemmän).

Vakiovärejä ovat vaalea ja tumma harmaa, vihreä, sininen ja punamulta. Tilauksesta myös muita värejä. Valkoinen kattokangas vakiona. Se läpäisee päivänvaloa ja antaa mukavan valoisuuden talliin. Toki katto voidaan tehdä vaikka harmaana tai seinän värin mukaan ilman lisähintaa. Halli / talli voidaan tilata myös ilman ovea ikäänkuin katoksena tai halutessa läpiajettavana kahdella ovipäädyllä.

Landtekin hallit ja tallit ovat rakennuslupakelpoisia, ne on nopea pystyttää ja pohjatyöt on yksinkertaiset. Saat tallin/hallin edullisimmin pystyttämällä sen itse tai voit tilata sen myös käyttövalmiiksi pystytettynä. Ota yhteyttä myyntiimme. Hanki kerralla kunnollinen CE hyväksytty talli/halli niin voit nukkua yösi kunnolla myös lumimyräkän sattuessa.

ps. Loppusyksy on meillä kiireisintä sesonkia joten tilaa ajoissa!