KAUPPA
2 990 €

Super Soco CUX1200

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 14:08
Kunto: -
Toimituskulut: 200 €
Vuosimalli: 2022 Mittarilukema: -
Lisätiedot
Skootteri mopo , sähköskooteri .Aja edullisesti ja äänettömästi Super Soco sähkömopolla . CUx on Super Socon viimeisin innovaatio. Skootteri on erityisesti suunniteltu Euroopan markkinoille ja se tarjoaa yhden runsaimmista jalkatiloista markkinoilla. Super Soco CUx - mallissa yhdistyy virtaviivainen skootteri sekä sähköajoneuvon helppous ja käytännöllisyys.

Tämä myydään myös rahoituksella ja ilman käsirahaa. Rahoitusaika maksimissaan 120 kuukautta. Vaihtoehtoisesti jopa 12 kuukautta korottomasti - mopo heti omaksi ja vaikka ilman kaskovakuutustakin. Edullinen kuljetus mahdollisuus koko Suomeen.

Varustettu parhaimmilla ja uusimmilla teknisillä ratkaisuilla. Super Soco CUx on kooltaan pieni, mutta tarjoaa silti runsaat jalkatilat pidemmillekkin kuljettajille. CUx-malli on varustettu Boschin valmistamalla 2 788 watin napamoottorilla, joka tuottaa jopa 115 Nm väännön.

Super Socon ylivoimaisuus tulee sen akusta. Se on varustettu yhdellä 30 Ah lithium-ioni akulla, jonka toimintasäde on jopa 80 kilometriä.

Akun lataamisen helppokäyttöisyyttä on myös ajateltu Super Socossa. Akku on helposti otettavissa mukaan moposta ilman työkaluja, jolloin sen voi ladata kotona tai työpaikalla. Voit ladata akun myös sen ollessa paikoillaan mopossa. 30 Ah akku lataantuu täyteen noin 7 tunnissa.

Energian talteenottoa on myös ajateltu Super Socoa suunnitellessa. Jarruttaessa liike-energia vähenee ja normaalisti tämä energia katoaa ilman suurempaa hyötyä. Electric Braking System eli EBS jarruenergian talteenotolla saadaan jarruttaessa hävinnyt liike-energia hyödynnettyä akkujen lataamiseen. Jarruenergian talteenotolla saadaan toimintasädettä kasvatettua jopa 10 prosenttia ja akun käyttöikää lisättyä.

Combined Brake System eli lyhyesti CBS, takaa ajoneuvon nopean, tehokkaan ja ennen kaikkea turvallisen pysähtymisen. CBS tarkoittaa, että ajoneuvon etu- ja takajarruja käytetään samaan aikaan jarrutuksessa. Etu- ta takajarru on varustettu a-mäntäisellä 180 mm levyjarruilla.

Super Soco CUx on varustettu adaptiivisella LED-ajovalolla, joka mukautuu muuttuviin sääolosuhteisiin sekä valon määrään. Ajovalot, takavalot sekä suuntavilkut ovat integroidut sekä ne on varustettu myös LED-valoin.

Muita Super Socosta mainittavia asioita on sen erittäin tarkka kaasukahva, joka takaa nopean vasteen sekä nopeuden hallinnan. Tämän lisäksi skootterissa on vakionopeudensäädin, jolloin pitkät ajomatkat sujuvat rennommin.

Iso ja helposti luettava mittaristo LCD-näytöllä, jonka kirkkaus säätyy vallitsevan sääolosuhteen ja valon määrän mukaan. Mittaristosta näet mm. jäljellä olevan toimintasäteen, ajoasetuksen ja paljon muuta.

Tekniset tiedot:

Moottori:
Teho: 2 788 W
Moottorin tyyppi: napamoottori
Moottorin valmistaja: Bosch
Maksimi vääntö: 115 Nm
Huippu nopeus: 45 km/h

Mitat:

Nettopaino: 70 kg
Akseliväli: 1 217 mm
Pituus: 1 782 mm
Leveys: 618 mm
Korkeus: 1 087 mm
Istuinkorkeus: 770 mm
Maavara: 140 mm
Eturengas: 90/90-12
Takarengas: 90/90-12
Istuimia: 2

Akku:
Toimintasäde: jopa 80 km
Akun tyyppi: Lithium-ioni
Kennot: Panasonic / Samsung / LG 18650
Jännite: 60 V
Varaus: 30 Ah
Latausaika: noin 7 tuntia
Latausjännite: 230 V

Värit: punainen, valkoinen ja harmaa
Takuu: 2 vuotta

Tämä myydään myös rahoituksella ja ilman käsirahaa. Rahoitusaika maksimissaan 120 kuukautta.
Vaihtoehtoisesti jopa 10 kuukautta korottomasti - mopo heti omaksi ja vaikka ilman kaskovakuutustakin. Edullinen kuljetus mahdollisuus koko Suomeen.