KAUPPA
Storm Marin

Kaupan kaikki ilmoitukset (8)

Simppukarinkatu 5
00810 Helsinki
Vapaa-aika ja harrastukset
https://www.stormmarin.fi/

Ursuit EASY kuivapuvut nyt edullisesti
  • Ursuit EASY kuivapuvut nyt edullisesti
1 090 €

Ursuit EASY kuivapuvut nyt edullisesti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 syyskuuta 14:36
Kunto: Uusi
Lisätiedot
LÖYTÖ! Uudet Ursuit Easy M,L ja XL-kokoiset pelastuspuvut nyt tosi sopivaan hintaan. Takuu voimassa. Puvut ovat olleet vain sovituskäytössä myymälässä! Ursuitin hinnat nousivat 1.2.2022. Osta nyt edullisesti!

Ursuit Easy puku on klassikko, joka soveltuu hyvin kalastukseen ja veneilyyn. Kaulamansetin läpi menevän vetoketjun ansiosta puku on miellyttävä käyttää! Myynnissä oleva puku on aivan uusi ja kokoa L.

Ursuit Easy on nimensä mukaisesti erittäin helppo kuivapuku. Kuivaketju aukeaa kaulalta, minkä ansiosta puku on helppo ja nopea pukea päälle. Kuivaketjun päällä on tarroilla ja neppareilla suljettava suojalista. Korkean fleecevuoratun kauluksen saa tarvittaessa kokonaan irti, jolloin puku kevenee entisestään. Sukat mahdollistavat minkä tahansa jalkineiden käytön. Ursuit Easy ei ole pelkästään kuivapuku vesille, vaan se sopii kaikkeen käyttöön kun haluat pysyä 100% kuivana. Tyylikkään muotoilun ansiosta puku muistuttaa enemmän tavallista vaatetta kuin kuivapukua. Vyötärön sivuilla olevat kiristimet antavat puvulle ryhtiä ja tekevät puvusta näyttävän myös naisten päällä. Vesitiiviit taskut säilyttävät arvotavarat kuivina. Lisäoptiona mahdollisuus asentaa Squeeze Lock -puukko reisitaskuun (taskussa valmiina kiinnikkeet puukkokotelolle). Puvun materiaali on vesihöyryn läpäisevä ja samalla vesitiivis 4-tex. Saumarakenteena on patentoitu FlatSeam-teknologiaan perustuva matala puskusauma, jossa kaikki sauman materiaaliosat ovat samalla tasolla. Runsaat heijastimet takaavat näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Neopreeniset kaula- ja rannemansetit helpottavat puketumista ja riisuutumista. Irrotettava fleecevuorattu korkea kaulus, suojaa niskaa viimalta. Sisällä tuulihuppu. Puvun mukana toimitetaan Ursuit-pipo ja puku toimitetaan kantokassissa.

"ostin verkkokaupastanne pelastuspuvun sunnuntaina. Puku oli perillä postissa Korpilahdella torstaina. Kiitos nopeasta ja hyvästä palvelusta" -Timo