KAUPPA
Pieksämäen kaupunki

Kaupan kaikki ilmoitukset (2)

Kauppakatu 1
76101 Pieksämäki
Asunnot ja tontit, Tontit
https://www.pieksamaki.fi/koti

Pieksämäki - Hae tonttia Vangasjärveltä
  • Pieksämäki - Hae tonttia Vangasjärveltä
  • Pieksämäki - Hae tonttia Vangasjärveltä
  • Pieksämäki - Hae tonttia Vangasjärveltä

Pieksämäki - Hae tonttia Vangasjärveltä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 joulukuuta 12:56
Kunto: Uusi
Tontin koko: -
Lisätiedot
Pieksämäellä Vangasjärven asuntoalueen vapaat tontit ovat jatkuvasti haettavissa. Omarantaiset tontit luovutetaan vain myymällä, muissa kortteleissa sijaitsevat tontit ovat myös vuokrattavissa.

Vangasjärven asuinalueen omarantaisten tonttien myyntihinta on 45 000 euroa/tontti. Muilla alueen tonteilla noudatetaan tontin pinta-alaan perustuvaa hinnoittelua.

Vangasjärven asuntoalueelta on lyhyet asiointimatkat keskustaajaman palveluihin. Harrastusmahdollisuudet ovat Pieksämäellä monipuoliset. Vapaa-aikaa voi viettää niin liikunnan, kulttuurin kuin yhdistystoiminnan parissa. Vangasjärven alue tarjoaa hyvät mahdollisuudet luonnossa virkistäytymiseen ja harrastamiseen monin tavoin. Alueella on mm. kattava hiihto- ja luontopolkureitistö. Luonnon tarkkailua voit harrastaa vaikka läheisellä Vehkalammen lintutornilla.

Lisätietoja tonteista ja niiden hinnoittelusta löydät myös Pieksämäen kaupungin kotisivuilta: https://www.pieksamaki.fi/asukkaat-ja-ymparisto/rakentaminen-ja-tontit/vangasjarven-rantatontit/
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla