KAUPPA
Soitin Jylhä

Kaupan kaikki ilmoitukset (84)

Korvenkyläntie 42
40950 Muurame
Vapaa-aika ja harrastukset, Musiikki ja soittimet
http://www.soitinjylha.fi

Kawai K-200 ATX4 Silent Piano Pakettitarjous
  • Kawai K-200 ATX4 Silent Piano Pakettitarjous
7 290 €

Kawai K-200 ATX4 Silent Piano Pakettitarjous

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 syyskuuta 11:04
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
TARJOUS SISÄLTÄÄ:
-LAADUKAS PIANOPENKKI KIILTÄVÄ MUSTA
-KULJETUS
-VIRITYS 1 KPL

Upea piano houkuttelee muusikoita soittamaan spontaanisti ja intohimolla, mutta tällainen rajaton ilmaisu ei aina ole sopivaa. Itseasiassa tietyissä ympäristöissä akustinen piano voi olla häiritsevä; on aika todennäköistä, että muut perheenjäsenet, jotka haluavat katsella televisiota, eivät innostu lasten ahkerasta soiton harjoittelusta. Ja vaikka soitettava musiikki olisikin kauniita, rauhoittavia chopin-preludeja, se voi silti ärsyttää naapureita, jos soitto tapahtuu liian myöhäisenä ajankohtana.

Onneksi AnyTimeX4-soittimissa on akustinen mykistysominaisuus, jossa on voimakkaat digitaaliset äänikomponentit. Pianistit voivat siis nauttia perinteisen pianon omintakeisen tuntumasta samalla kun kuuntelevat soittoa huomaamattomasti kuulokkeita. Erinomainen kosketus, optimaalinen reagointikyky, digitaalinen joustavuus:

KAWAI:n uusi AnyTimeX4-hybridi-pianosarja.

Ääni

Akustisten komponenttien ollessa mykistettyinä KAWAI AnyTimeX4-pianot käyttävät ainutlaatuista digitaalista teknologiaa, joka on kehitetty Shigeru Kawai Research & Development Laboratory:ssa Japanin Ryuyossa. Sijoitettuna tarkoituksella rakennettuun kaiuttomaan kammioon, jossa ei ole äänen heijastuksia, tämän maailmanluokan soittimen rikas ääni on analysoitu ja tallennettu tarkasti Master Piano Artesaanien toimesta. Jokaisen sävelen akustinen muotokuva muutetaan erittäin tarkaksi kolmiulotteiseksi digitaaliseksi kuvaksi käyttäen KAWAI:n omistamaa Harmonic Imaging-tekniikkaa. Tämä ainutlaatuinen prosessi toistaa uskollisesti alkuperäisen flyygelin laajan dynaamisen alueen, samalla tarjoten myös runsaan valikoiman ylimääräisiä laadukkaita soittimien ääniä.

IHSS Sensor System

Hieno akustinen piano houkuttelee muusikoita soittamaan innostuneesti, spontaanisti ja intohimoisesti. Kuitenkin se tyydytys, jonka saa kun vasarat lyövät kieliä, tuntuu usein laimealta perinteisillä pianon äänenvaimennusmenetelmillä. Koskettimiston alapuolella olevat tunnistimet pyrkivät tulkitsemaan tarkasti musikaalisen ilmaisun vivahteita, minkä vuoksi AnyTimeX4-pianot integroivat antureita koneiston toimintoihin, jotka lukevat kunkin vasaran tarkat liikkeet. Riippumatta siitä, soitetaanko nopeita katkelmia, jotka vaativat saman koskettimen nopeaa toistoa tai pianissimo-kappaleita, jotka edellyttävät erittäin herkkää kosketusta, Integrated Hammer Sensing System (IHSS) edustaa jokaisen sävelen yksityiskohtaisia vivahteita. Pianistit voivat vihdoinkin nauttia ehdottomasta yksityisyydestä uhraamatta perinteisen akustisen pianon reaktiokykyistä kosketusta ja aitoa ilmaisua.

Digitaalinen mukavuus

AnyTimeX4:n ohjausyksikkö on sijoitettu koskettimiston alle. Digitaalinen toiminta laajentaa huomattavasti AnyTimeX4-pianon ominaisuuksia yli perinteisen akustisen instrumentin, tarjoten käteviä transponointi- ja viritysmahdollisuuksia, metronomin ja valikoiman korkealaatuisia ääniä, jotka soveltuvat erilaisiin musiikillisiin tilanteisiin. Dual-kuulokeliitännät antavat joustavuutta akateemisille instituutioille, samalla kun toiset liitännät tarjoavat erilaisia luovia mahdollisuuksia musiikin luomiseen.

Harmonic Imagining XL (HI-XL)

Laajennetun pianon äänimuistin ansiosta uusissa AnytimeX4- ja AnyTimeX4-f-malleissa on Kawain digitaalipianoista suurin sample-koko. Harmonic Imagining-tekniikan eXtra Long-standardi laajentaa pianon äänen tärkeän hyökkäysosuuden jopa 120%:lla, joka selkeyttää kunkin sävelen luonnollisia yksityiskohtia ja resonanssiominaisuuksia, ja parantaa soittimen orgaanista äänenlaatua kokonaisuutena. Soitettaessa hyvää pianoa koskettimistoon kohdistuva paine vaikuttaa paitsi tuotetun äänen voimakkuuteen, mutta myös jokaisen sävelen ainutlaatuiseen äänen luonteeseen. Siksi EX-konserttiflyygelin realistisen akustisen muotokuvan muodostamiseksi jokaista kosketinta ei ole pelkästään tallennettu yksittäisesti, vaan myös eri äänenvoimakkuuksilla aina lempeästä pianissimosta jyrisevään fortissimoon asti.

AnytimeX4- ja AnyTimeX4-f-mallit tarjoavat erittäin yksityiskohtaisen akustisen muotokuvan, ja Harmonic Imaging XL-tekniikka takaa pehmeät äänen siirtymisen koko koskettimiston ja dynaamisen alueen laajuudelta.

88-koskettimen Piano Sampling

Kawai EX-konserttiflyygelin kaunis ääni on uuden AnytimeX4-sarjan sydän. Kaikki tämän maailmanluokan instrumentin 88 kosketinta on tallennettu, analysoitu ja kopioitu tarkasti korkealaatuisina digitaalisina aaltomuotoina.

Jokaisen koskettimen äänittäminen erikseen - verrattuna saman äänen venyttämiseen useisiin eri säveliin - säilyttää EX-konserttiflyygelin rikkaan harmonisen luonteen ja takaa sen, että ääni, jota kuullaan kosketinta painettaessa, on lähtöisin alkuperäisestä akustisesta soittimesta.

Akustik Piano-valikoima

AnytimeX4 -mallit sisältävät erilaisia flyygeleiden ääniä, jotka soveltuvat monenlaisiin musiikillisiin aikakausiin ja musiikkityyleihin.

Virtual Technician

Kokenut pianoteknikko on välttämätön akustisen pianon täyden potentiaalin saavuttamiseksi. Sen lisäksi, että jokainen sävel viritetään tarkasti, teknikko tekee säätöjä, jotka saavat hienon soittimen todella laulamaan. Virtual Technician-toiminto uusissa AnytimeX4- ja AnyTimeX4-f-malleissa simuloi tällaisia parannuksia digitaalisesti. Soittajat voivat suorittaa kosketus- ja äänensäätöjä, säätää vasaroiden ja koskettimien vapautusääniä, sekä hienosäätää kielien, kannen ja sammuttimen resonansseja. Yksittäisten sävelien tarkka viritys ja äänenvoimakkuuden säätö on myös mahdollista - ja kaiken tämän voi tehdä reaaliajassa.

Digitaalisen pianon monipuolisuus

Täydentäen kauniita akustisen pianon ääniä AnytimeX4-malleissa on myös erinomainen valikoima muita ääniä, jotka vaihtelevat sähköpianosta ja kirkon uruista jousisoittimiin ja muihin soittimiin, kutsuen muusikoita lisäämään vaihtelua soittoonsa.