KAUPPA
Sup-Lauta Jobe Yarra
  • Sup-Lauta Jobe Yarra
  • Sup-Lauta Jobe Yarra
  • Sup-Lauta Jobe Yarra
  • Sup-Lauta Jobe Yarra
  • Sup-Lauta Jobe Yarra
  • Sup-Lauta Jobe Yarra
489€ 599€

Sup-Lauta Jobe Yarra

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 19 kesäkuuta 18:13
Kunto: Uusi
Toimituskulut: 4,95 €
Lisätiedot
Hinta (799,-) tarjous 489,-

Koko perheen laadukas SUP lauta Jobe 10.6 Yarra (320cm x 81cm x 15cm 310L 20PSI / 10'6 x 32" x 6") on hintaluokassaan ylivertainen jokapaikan ja koko perheen SUPlauta. Lauta on niin teknisesti, kuin melontaominaisuuksiltaankin todellinen yleislauta: lauta on helppo ja mukavan vakaa aloittelijankin alla, kevyt melottava, erittäin jäykkä ja huippukantava (140kg) erillisten kansi- ja pohjajäykkääjien sekä 15cm paksuuden ansiosta. Entisestään huippusuosittuun Yarra-pakettiin on lisätty 2021 mallissa PVC-jäykkääjä laudan pohjaan, kevyt kädelle lämmin jäykkä lasikuitumela vakioksi sekä työkaluvapaa pikaevä.

Joben AERO-malliston valmistusprosessi on alan edistyneimpiä: sup-laudoissa materiaalit (PVC-muovit, X-kuvioon ommeltu dropstitch-sydän, joka pitää laudan muodossaan) ovat sulatettu kuumentamalla (Heat bonded-technology) kiinni toisiinsa, jolloin laudan rakenteesta saadaan kevyempi, kestävämpi ja jäykempi kuin edullisemmissa laudoissa, joissa materiaalit liimataan yhteen. Tämä tekee saumoista vahvemmat ja pitkäikäisemmät, jonka vuoksi Jobe myöntää kolmen vuoden takuun ilmatäytteisille laudoille, vaikka niitä rullattaisiin auki ja kiinni joka päivä! Joben kautta rekisteröitynä kolmen vuoden takuu. Rekisteröintiohje myyntipakkauksessa.

Jobe Yarra 10.6 SUP lauta sisältää:

Säädettävä ja jäykkä lasikuitumela (säätöalue 180-220cm, paino vain 780g)

Nopea kaksisuuntainen pumppu

Vedenpitävä kantoreppu

Nilkkaan sidottava miellyttävä karkuremmi

Paikkasarja

Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen

Kiinteät kylkisuojat

Kantokahvat keulassa ja perässä

* Kolmen vuoden takuun saa voimaan rekisteröimällä tuotteen kahden viikon sisään ostosta myyntipakkauksessa olevan Joben ohjeen mukaan.