KAUPPA
159 000 €

Kalustettu 4 h+k kattohuoneisto Alanyassa

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 305 m² Huoneita: 4
Maa: Turkki Kaupunki: Alanya
Lisätiedot
Nyt sinulla on loistava tilaisuus tulla tämän viehättävän 3 makuuhuoneen kattohuoneiston uudeksi omistajaksi, joka sijaitsee Alanyassa Sugozu kaupunginosassa.

Tämän 305m2 huoneiston sydän on suuri ja valoisa olohuone, jonka suuret ikkunat päästävät paljon päivänvaloa sisään ja tarjoaa upeat näkymät. Täällä on suuri parveke, jossa on runsaasti tilaa rentoutumiseen ja seurustelemiseen. Olohuoneesta avautuu kaunis kaareva holviaukko ruokasaliin, johon pääsee myös eteisestä. Huoneistossa on erillinen moderni keittiö josta myös käynti parvekkeelle. Tässä kerroksessa on myös kylpyhuone ja suuri makuuhuone, jossa on oma kylpyhuone ja pääsy toiselle parvekkeelle. Portaikko johtaa eteisestä yläkertaan, jossa on kaksi makuuhuonetta ja iso kylpyhuone suihkulla. Yhdestä makuuhuoneesta on pääsy upealle kattoterassille, josta on upeat näkymät merelle ja Taurus-vuorille ja joka on täydellinen paikka auringonottoon tai seurustelua varten.

Tässä kauniissa kiinteistössä on uima-allas ja aurinkoterassi sekä yksityinen pysäköintipaikka talon asukkaille. Kiinteistö sijaitsee asuinalueella lähellä kauppoja ja ravintoloita, vain 1550 metrin päässä Välimereltä ja Alanyan kauniista rannoista. Vain lyhyen kävelymatkan päästä löytyy kauppoja ja bussipysäkki, josta pääsee Alanyan keskustaan ja satamaan.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla