KAUPPA
Rukan Huvila & Huolto Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Nissinvaarantie 22 A
93800 Kuusamo
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
http://www.rhh.fi

-

Villa Vesikko, loma-asunto Rukalla, 6+1 hlöä

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 28 marraskuuta 15:18
Kunto: Erinomainen
Osoite: Vesikkotie 6 a Nukkumapaikkoja: 7
Pinta-ala: 100 m²
Lisätiedot
Tunnelmallinen ja kaunis loma-asunto Villa Vesikko majoittaa paritalossa 6+1hlöä.

Kaksikerroksisessa asunnossa on alakerrassa upea saunaosasto, josta saunasta panoraamaikkuna lammen suuntaan. Molemmissa kerroksissa on myös tilavat erilliset wc-tilat.

Päämakuuhuone on alakerrassa ja yläkerrassa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Toiseen yläkerran makuuhuoneista saatavilla seitsemäs nukkumapaikka levitettävästä divaanista. Villa Vesikossa nukut mukavasti laadukkaissa sängyissä ja puhtaissa valkoisissa lakanoissa!

Olohuoneessa SmartTV, sekä kevyttakka (polttopuut sisältyy vuokraan). Alakerran kaikissa tiloissa on miellyttävä lattialämmitys. Olohuoneesta käynti takaterassille lammen puolelle, jossa lasitettu terassi infrapunalämmittimin.

Keittiö on kattavasti varusteltu, ja mukavuutta lisää täyskorkea jääkaappi ja erillinen pakastin 32l. Perinteisen Moccamasterin lisäksi kahveja voi jauhaa pavuista Siemens EQ6 Plus-keittimellä ja nauttia espresson tai latten upeissa maisemissa, jotka avautuvat olohuone-keittiön isoista ikkunoista suoraan lähiluontoon!

Olohuoneesta maisemat lammelle, jossa talvisaikaan kelkkareitti ja siirtymä Ruka latuverkoston hiihtoladuille. Skibus-pysäkki Saukkotien risteyksessä 500m päässä (Skibus 2-linja, ilmainen lasketteluvarusteiden/rinnelipun kanssa, kulkee n.kerran tunnissa.)

Loma-asunto sijaitsee tien päässä ja rajoittuu metsään.
Autolle autokatos ja lämmin ulkovarasto varusteiden säilytykseen. Ulkovarastossa myös kuivauskaappi, suksiteline sekä käytännöllinen monojen kuivausteline.

Lisävarustuksena mahdollista vuokrata superhyvät e-fatbiket 2kpl, joilla tutustut Rukan alueeseen mukavasti pyöräillen ympäri vuoden! (GZR Black Raw. 250w, 4,8 renkaat). Pyörien vuokra 250/vko/per pyörä.

Pienet sisäsiistit koirat sallittu, ei kissoja.

Katso lisätietoja Rukan Huvila & Huolto Oy
Kotisivut www.rhh.fi
Facebook ja Instagram @rukanhuvilajahuolto
Varaukset ja tiedustelut posti@rhh.fi tai 040 1351966
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla