KAUPPA
Forgis Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (2)

Liiketoiminta ja työpaikat, Palvelut

Kuivaa koivuklapia 80L säkissä Joensuusta 24/7
  • Kuivaa koivuklapia 80L säkissä Joensuusta 24/7
  • Kuivaa koivuklapia 80L säkissä Joensuusta 24/7
  • Kuivaa koivuklapia 80L säkissä Joensuusta 24/7
15 €

Kuivaa koivuklapia 80L säkissä Joensuusta 24/7

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 lokakuuta 10:49
Kunto: -
Lisätiedot
Suomalaista koivuklapia 80 litran säkissä 24/7. Säkki on yli kaksi kertaa suurempi kuin perinteinen 'huoltamosäkki' ja yhdellä säkillä lämmittää puusaunan 5-7 kertaa. Säkit on helppo siirtää varastoon ja myöhemmin tulisijan viereen. Säkin voi hävittää polttamalla.

Toista kesää kuivamassa. Valmistettu 2021 keväällä. Polttopuut ovat aurinkoenergiaa ja tuulivoimaa hyödyntäen kuivattuja.Puiden kosteus alle 10%, polttokuivaa puuta. Jokainen klapi on 30 cm pitkä ja oikean klapin oloinen. Seulottuja joten irtoroskaa ei ole. Kaikki polttopuutuotteemme lähetetään lämpimästä hallista ja puut ovat heti käyttövalmiita.

- 80 litran säkki - 15e
> pinokuutio - 195e (13 säkkiä)
> irto-/heittokuutiolle - 120e (8 säkkiä)

Hinta sisältää alv. 24%. Maksutapa: kortti tai käteisellä.

Polttopuut myydään varastosta Marjalasta Joensuusta 24/7 (Louhikkorinne 20). Kuljetusta emme tarjoaa. Kuomullinen peräkärry saatavana omatoimiseen kuljetukseen.

Myymme hiilineutralisia polttopuita omista metsästa Suomessa. Jokaista kuutiometriä polttopuuta istutamme 60 uutta nuorta puuta.

Hakusanat: puu, polttopuu, kuivaa, klapi, halko, pilke, polttopuuta, klapia, uunipuu, saunapuu, koivuhalko, takkapuu, kuivaa polttopuuta, polttopuuta, polttopuita, polttopuut, polttopuuta, koivuklapi takkapuu, takkapuita, polttopuita, klapit, klapeja, pilke, pilkkeitä, saunapuita, uunipuu, uunipuita, kattilapuu, kattilapuita, leivinuuni