KAUPPA
Storm Marin

Kaupan kaikki ilmoitukset (8)

Simppukarinkatu 5
00810 Helsinki
Vapaa-aika ja harrastukset
https://www.stormmarin.fi/

LÖYTÖ Pelastuspuku Ursuit Junior
  • LÖYTÖ Pelastuspuku Ursuit Junior

LÖYTÖ Pelastuspuku Ursuit Junior

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 toukokuuta 17:16
Kunto: Uusi
Lisätiedot
Ursuitin hinnat nousivat 1. helmikuuta. Osta vielä uusi puku vuoden 2021 hinnoilla. Kiire! Saimme edullisen erän Ursuitin Junior-kuivapukuja myyntiin. Asu heti mukaan tai postitse kotiin nettikaupasta!

Nyt nopeimmille viime vuoden hintaan. AWS Junior soveltuu erinomaisesti jollapurjehdukseen. Tarjous koskee pukua jonka koko on 120-140 cm! Ursuit AWS Junior on lasten mitoituksella tehty kuivapuku monipuoliseen käyttöön. AWS pelastuspuku lapsille monipuoliseen vesillä liikkumiseen, soveltuu erityisesti istuma-asennossa harrastettaviin lajeihin kuten jollapurjehtimiseen.

AWS puvussa on erityisesti otettu huomioon rakenteelliset vaatimukset, joita istuma-asento aiheuttaa ja siksi selkäosaa on pidennetty suhteessa niin, ettei se kiristä. Yksinkertaistetussa pukumallissa on turhat ominaisuudet karsittu ja keskitytty olennaisimpaan: käyttömukavuuteen ja kuivana pysymiseen. Materiaali kevyt ja erinomaisesti hengittävä 4-tex -kangas. Neopreeniset mansetit ovat helppo pukea ja riisua. Takamusvahvikkeet ja polvivahvikkeet. Puvun mukana toimitetaan pipo ja kantokassi.