KAUPPA
7 990€ 9 190€

Drill One Evo

Sähköcrossi ja sähköenduro

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 joulukuuta 14:03
Kunto: Uusi
Vuosimalli: 2022 Teho: 12 kW / 16 hv
Mittarilukema: - Väri: Keltainen
Moottorin tyyppi: Sähkö Vetotapa: Ketju
Lisätiedot
Drill One Evo nyt suoraan varastosta nopeimmille. Nyt kuvien uusi harmaa pyörä 8990e ja videolla esiintyvä keltainen 450km ajettu esittelypyörä syyshintaan 7990e!

Czech electric motorcyclesin (CZEM) valmistama ultrakevyt sähköcrossi painaa vain 52 kiloa ja tehoa löytyy vakioasetuksilla jopa 12kW/16 hevosvoimaa. Huippunopeus vakiovälityksillä 65km/t. Tehoa pystyy kontrollerista säätämään enemmänkin.

Pyörässä on markkinoiden laadukkaimmat komponentit mm. huippulaadukkaat Hayes Dominion jarrut, Manitou Dorado Expert etuhaarukka ja Kanadassa valmistettu Elkan takaiskunvaimennin. Ketjuina pyörivät RK ja vanteina D.I.D. 19" takana ja 21" edessä. Akussa käytetty Sonyn parhaita lithium-ion kennoja.

Pyörä soveltuu erityisen hyvin enduro- ja freeride-ajoon. Kuskin painosta, maastosta ja ajotavasta riippuen täydellä akulla ajaa noin 1,5-3 tuntia.

Kolmea tietokoneelta ohjelmoitavaa ajomodea pystyy vaihtamaan kesken ajon. Moottorijarrutuksen voi myös ohjelmoida jokaiselle modelle erikseen, tai halutessaan poistaa kokonaan käytöstä. Moottorijarru lataa akkua jarrutettaessa.

Kilvettömiin sähköcrosseihin saa liikennevakuutuksen tietystä vakuutusyhtiöistä noin satasella vuodessa. Bensacrossejen vakuukset saattavat olla jopa tuhansia euroja.

Lue lisää verkkosivuiltamme www.litebike.fi tai valmistajan sivuilta www.czem.pro tai katso Youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=lDHk1K93V48 ja https://www.youtube.com/watch?v=SiqOwpTxULE

Tämäkin pyörä Svea-osamaksulla ilman käsirahaa, helposti ja nopeasti alkaen 136,11 euroa kuukaudessa.

Takuu 24kk, varaosat ja takuukorjaukset hoituvat kauttamme.

Tarvittaessa voimme kuljettaa tai lähettää pyörän suoraan kotiovellesi.

Pyörä koeajettavissa Orimattilassa, tervetuloa.

Soita ja kysy lisää.

Ajan pyörät löydät Lite Bike Storesta! Markkinoiden laadukkaimmat sähkömoottoripyörät, sähkömopot, sähköpyörät, sähköcrossit, sähköendurot, sähköskootterit, sähköpolkupyörät, sähkötrialit ja sähkömaastopyörät kaikki saman katon alta.

Hakusanat: sähkömoottoripyörä, sähkömopo, sähköpyörä, sähköcrossi, sähköenduro, sähköskootteri, sähkötrial, sähkömaastopyörä, sähköpolkupyörä, qulbix, electric motion, drill one, czem, silence, surron, sur ron, sur-ron, bhr, talaria