KAUPPA
Muumimukit Rahaksi

Kaupan kaikki ilmoitukset (100)

20100 Turku
Koti ja asuminen, Keittiötarvikkeet ja astiat
http://www.muumimukitrahaksi.fi/

Onko kaapeissasi Muumi-astioita?
  • Onko kaapeissasi Muumi-astioita?

Onko kaapeissasi Muumi-astioita?

Tyyppi: Kahvikupit, mukit ja lasit, Ostetaan Ilmoitus jätetty: 12 helmikuuta 10:16
Lisätiedot
Me ostamme ne!

Mikäli asutte Turussa, voimme hakea muumimukit lähes samalla sekunnilla. Nouto onnistuu myös muilta paikkakunnilta tapauskohtaisesti etenkin suuremmat muumikokoelmat pyrimme aina noutamaan kotiovelta.

Ota kuva muumiastioistasi ja lähetä se WhatsAppin kautta numeroon 044 244 96 96, sähköpostilla osoitteeseen info@muumimukitrahaksi.fi, tai täytä alla oleva lomake.

Saat tarjouksen vielä saman päivän aikana. Meille voit tarjota muumimukien lisäksi myös muita muumiastioita ja mitä vain muumiaiheista. Ostamme niin uusia kuin käytettyjäkin muumiastioita aina yksittäisestä tuotteesta suuriin kokoelmiin asti. Meiltä saat varmasti asiantuntevan hinta-arvion ostotarjouksemme yhteydessä. Parhaimmillaan asiakkaamme on saanut kokoelmastaan yli 30 000 euroa.

Muumiastioiden myyminen meille on aina helppoa, nopeaa ja luotettavaa. Tuhansien tyytyväisten asiakkaiden lisäksi olemme nykyään myös Moomin Charactersin virallinen lisenssinhaltija.

hakusanat: muumimuki, muumimukit, muumimukit rahaksi, ostetaan muumimukeja, muurla muumimuki, muurlamuki, muumi emali, muumi emalimuki, faunimuumi, fauni, muumifiguuri, muumilautanen, koristepuu, seinälautanen