KAUPPA
7 490 €

Silence S02 Sähköskootteri 90km/t

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 lokakuuta 10:26
Kunto: Uusi
Lisätiedot
Silence S02 huippunopeus 90km/t kiihtyvyys: 0-50km/t 3.8 sekuntia! Erittäin tehokas sähköskootteri. Saatavilla myös mopokortilla (45km/t) ajettava malli.

Silence on Euroopan johtava sähköskoottereiden valmistaja. Kaikki ajoneuvot valmistetaan alusta loppuun Silencen omalla tehtaalla Espanjassa, ja ne edustavat sekä laadussa, teknologiassa, että kestävyydessä skoottereiden ehdotonta huippua.

Nimensä mukaisesti Silencen S02 on takarenkaaseen sijoitetun moottorin ansiosta täysin äänetön ja Silencen edistyksellisen moottorin etuihin kuuluu myös se, että ajokokemus on silkinpehmeä ja tärinätön.

Silencen sähköskootterit ovat helppohuoltoisia, ja niiden käyttökustannukset ovat vain murto-osan bensaskoottereiden kustannuksista. Jos haluat liikkua miellyttävästi, nopeasti ja edullisesti, Silencen skootterit ovat tarkoitetut juuri sinulle.

Silence S02-skootterin isompi 5,6kW akku riittää yhdellä latauksella jopa 133km ajoon, ja pienemmän 2kW akun kantama on 52km. Silencen nerokkaan, patentoidun Click-and-Go järjestelmän ansiosta akku on näppärästi irrotettavissa. Sinun ei myöskään enää tarvitse kantaa painavia akkuja lataukseen, sillä Silencen akku liikkuu pyörien päällä aivan kuten tavallinen matkalaukku! Akun sisäänrakennetun laturin avulla voit ladata sitä missä tahansa tavallisen sähköpistokkeen kautta.

Myös skoottereiden akut on valmistettu Silencen omalla tehtaalla Barcelonassa, ja niissä käytetyt huippulaadukkaat lithium-kennostot ovat erittäin pitkäikäisiä ja kestäviä. Silencen kattava kokemus ajoneuvoistaan niin Postin, Poliisin ja kuriiripalveluiden täysipäiväisessä työkäytössä on todistanut akkujen äärimmäisen suorituskyvyn. Kun vuosia käytössä olleita akkuja testattiin, oli niiden suorituskyky edelleen lähes alkuperäisellä tasolla. Tuhannen latauskerran (tyhjästä täyteen) ja n. 120,000km ajon jälkeen akun kapasiteetti oli edelleen 97%. Tämä tarkoittaa sitä, että yhden akun käyttöikä voi olla jopa satojatuhansia kilometrejä. Näiden kilometrien aikana skootteri on maksanut itsensä takaisin jo lukuisia kertoja, ja kaiken lisäksi ilman päästöjä.

Silencen innovatiivisia akkuja pystyy käyttämään niihin liitettävän invertterin (700w) ansiosta myös varavirtalähteenä - missä ja milloin tahansa! Invertteri muuttaa tasavirtasähkön tavalliseksi 230v verkkovirraksi, jolloin siihen pystyy liittämään mitä tahansa normaaleja sähkölaitteita. Silencen akkua voit käyttää mm. tietokoneen ja puhelimen lataukseen, jääkaappiin, äänentoistoon, lämmitykseen, valaistukseen ja jopa ruoanlaittoon!

Silence S02-skootterin akku on sijoitettu mahdollisimman lähelle maata, minkä ansiosta pyörän painopiste on alhaalla ja tämän ansiosta skootterin käsittely on erittäin helppoa ja kevyttä.

Silence S02 -skootterin tilavassa 47 litran perälaukussa on runsaasti tilaa matkatavaroille.

Pystyt kätevästi tarkkailemaan skootterin ja akun tietoja Silencen My Silence puhelinsovelluksella. Sovelluksen ansiosta käytössäsi on mm. avaimeton käynnistys, eikä sinun tarvitse enää pitää avaimia mukanasi. Avaimettoman käynnistyksen avulla voit myös helposti käyttää skootteria jaetusti esimerkiksi perheen jäsenten kesken. Minne tahansa skootteri on jätettykin, on se helppo paikallistaa sovelluksen avulla. Jokainen jolle sovelluksessa on annettu skootterin käyttöoikeus voi paikallistaa sen, ja ottaa sen näin helposti käyttöönsä. Oli skootterisi missä tahansa, pystyt siis sovelluksen avulla nähdä sen sijainnin, akun latauksen, jäljellä olevan ajomatkan ja säästämäsi CO2 jalanjäljen. Sovelluksen avulla pystyt myös suunnitella ja navigoida ajoreittisi kätevästi.

Ajoneuvoluokka: L3e-A1 (kevytmoottoripyöräkortti)
Matkustajien määrä: 2
Nopeus: 90 km/t
Paino ilman akkua: 89 kg
Renkaat edessä ja takana: 120/70r13 120/80r12
Jarrut edessä ja takana: levyjarrut ø220mm / ø240mm
Mitat: 1960mm x 800mm x 1080mm
Korkein sallittu kuorma: 282 kg
Moottori: 7-9 kW harjaton keskiömoottori virtaa talteenottavalla moottorijarrutuksella ja peruutustoiminnolla
Valot: LED
Akun kapasiteetti: 5,6 kWh
Laturinteho: 600w - Akussa on sisäänrakennettu 55w lämmityselementti, joka nopeuttaa akun latausta kylmällä säällä
Latausaika: n. 6 tuntia
Ajotilat: City, Sport, ECO ja peruutus
Käyttölämpötila: -20c - +55c
Kantama: 133km
Takuu: Skootterilla 2 vuotta, akulla 3 vuotta

Silence S02 LS (low speed): teho 1,5kW, huippunopeus 45km/t, range 53km, akku 2kWh, hinta 4490e

Silence S02 HS (high speed): teho 7-9kW, huippunopeus 90km/t, range 133km, kiihtyvyys 3,8 sekuntia 0-50km/t, akku 5,6kWh, hinta 7490e

Lisävarusteet:

Yhteensopivuus My Silence apin kanssa 310e
Korkeampi tuulisuoja 195e
5,6kWh vaihtoakku 2990e
47l perälaukku 225e
200l kuljetuslaatikko 610e
350l kuljetuslaatikko 750e

Silence S02 sähköskootteri koeajettavissa Orimattilassa, tervetuloa.

Tämäkin pyörä Svea-osamaksulla ilman käsirahaa, helposti ja nopeasti alkaen 102,86 euroa kuukaudessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Lisää tietoa löytyy osoitteesta: www.litebike.fi, www.silenceuk.com tai www.silence.eco/en/

Ajan pyörät löydät Lite Bike Storesta! Markkinoiden laadukkaimmat sähkömoottoripyörät, sähkömopot, sähköpyörät, sähköcrossit, sähköendurot, sähköskootterit, sähköpolkupyörät, sähkötrialit ja sähkömaastopyörät kaikki saman katon alta.

Hakusanat: sähkömoottoripyörä, sähkömopo, sähköpyörä, sähköcrossi, sähköenduro, sähköskootteri, sähkötrial, sähkömaastopyörä, sähköpolkupyörä, qulbix, electric motion, drill one, czem, silence, surron, sur ron, sur-ron, bhr, talaria