KAUPPA
Into Kustannus Oy Outlet

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Kalevankatu 43
00180 Helsinki
Vapaa-aika ja harrastukset, Kirjat ja lehdet
https://kauppa.intokustannus.fi/kampanjat/outlet/

Muurahainen lypsyllä -ötökkäkirja
  • Muurahainen lypsyllä -ötökkäkirja
10 €

Muurahainen lypsyllä -ötökkäkirja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 syyskuuta 10:01
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Ihmeelliset, korvaamattomat hyönteisemme. Niitä on kaikkialla ympärillämme ja hyvä niin, sillä ilman pieniä ahertajiamme emme tulisi lainkaan toimeen. Hyönteisiä, tai tuttavallisemmin ötököitä, on nähtävissä lähes kaikkialla.

Muurahainen lypsyllä - Suomen viehättävin ötökkäkirja tutustuttaa koko perheen hyönteisten kiehtovaan maailmaan. Maia Raitasen hurmaava tyyli saa hyönteisiä pelkäävän lapsenkin kiinnostumaan perhosten kauneudesta, hämähäkkien seiteistä ja leppäkerttujen loruista. Kirjan sivuja ei malta olla kääntämättä, sillä teoksen upea kuvitus vie lukijan mennessään.

Lapsilla kuten myös aikuisillakin on monia kiehtovia kysymyksiä ötököistä. Millaista on koppakuoriaisen elämä? Mitä ötökät syövät vai syövätkö ne ollenkaan? Nukkuvatko leppäkertut? Kirjasta löytyy kiehtovia vastauksia koko perheelle jaettavaksi.

Taitavana pitkän linjan biologian kuvittajana tunnettu Maia Raitanen on kuvittanut oppikirjoja ja tietokirjoja vuodesta 1980. Raitasen lastenkirjat ovat riemastuttavia koko perheen tietokirjoja, joissa tutustutaan Suomen kaloihin, nisäkkäisiin ja lintuihin.

Avainsanat: kirja, kirjat, lastenkirja, lastenkirjat, tietokirja, tietokirjat

- - -

Into Kustannuksen Outletista löydät kirjoja edullisin poistohinnoin sekä painosten viimeisiä kappaleita. Osta kirja ja tutustu Outletin koko valikoimaan verkkokaupassamme: