KAUPPA
Harley-davidson serial 1 mosh city sähköpyörä
  • Harley-davidson serial 1 mosh city sähköpyörä
  • Harley-davidson serial 1 mosh city sähköpyörä
  • Harley-davidson serial 1 mosh city sähköpyörä
  • Harley-davidson serial 1 mosh city sähköpyörä
2 990€ 3 990€

Harley-davidson serial 1 mosh city sähköpyörä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 kesäkuuta 13:16
Kunto: Uusi
Tuumakoko: 27"
Lisätiedot
ÄÄRIMMÄINEN KAUPUNKIPYÖRÄ. LOPUT GEN1 MALLIN PYÖRÄT NYT 2990,00
KYSY MITÄ KOKOJA JÄLJELLÄ.

NORMIHINTA 3990,00

S, M, L ja XL koot varastossa. Myös työsuhdepyöräksi esim. GobyBike tai Vapaus.IO kautta.

MOSH/CTY-malli on poljinavusteinen sähköpyörä, joka on kehitetty aikuisille suunnannäyttäjille, jotka etsivät tapaa liikkua tyylikkäästi ja joustavasti nopeatempoisessa kaupunkiympäristössä.
MOOTTORI
Kevyessä, rungon keskelle asennetussa Brose 90nm S MAG -moottorissa on harjaton sisäinen roottori ja se on yksi vääntävimmistä moottoreista markkinoilla. Moottori tuottaa pyörälle nopeutta 25 km/h. Moottorinsa ansiosta Serial1 on yksi hiljaisimmista sähköpyöristä mitä markkinoilta löytyy.
HIHNA
Gates -hiilikuituhihna on sileä, hiljainen ja vaatii huomattavasti vähemmän huoltoa kuin tavalliset ketjukoneet. Hiilikuituhihna mahdollistaa tehokkaan voimansiirron pyörän sähköiseen avustukseen ja kadenssiin.
AKKUJÄRJESTELMÄ

MOSH/CTY on varustettu integroidulla 529 Wh:n litiumioniakulla, joka voidaan poistaa nopeasti rungosta ilman työkaluja. Akun poikkeuksellisen kulmikkaan muotoilun ansiosta se on helppo vain nostaa ylös rungosta ja lukittaa latauksen jälkeen takaisin paikoilleen.
RANGE
Akku tarjoaa noin 48-145 kilometrin kantaman riippuen ajotilan valinnasta, maastosta ja siitä, kuinka paljon sähköistä avustusta kuljettaja käyttää.
LATAAMINEN
Akku voidaan ladata suoraan pyörästä käsin latausportin kautta, joka sijaitsee kätevästi rungon alaosassa kammen vieressä. Latausportti on hyvin suojattu vedeltä ja roiskeilta. Akku voidaan myös erikseen irrottaa sen lataamista varten. Akku latautuu täyteen kapasiteettiinsa reilussa neljässä tunnissa, ja jo parilla tunnilla latausta saat reilusti lisää ajoaikaa.